Partyflock
 
­

Thunderground · Arctic Madness

gepubliceerd door , op
flyer Thunderground
FeestThunderground · Arctic Madness
Datumzaterdag 27 januari 2018
LocatieEffenaar Site
Zaterdag 27 januari zorgen de hardste platen voor een ijsbreuk in de Effenaar tijdens Thunderground: Arctic Madness! Vanaf 22:00 uur openen de deuren tot het freestyle geweld en zoals er van Thunderground verwacht mag worden, wordt het een heerlijke avond met de beste freestyle, early rave, classics en millennium hardcore. Het legendarische duo The Darkraver en Vince zijn de meesters van dit freestyle concept en betreden natuurlijk weer samen het podium. Check snel de timetable en bereid je voor op ongekend harde setjes!

Timetable

Tickets
Tickets voor Thunderground "Arctic Madness" op zaterdag 27 januari 2018 kosten slechts €19,- (inclusief fee) en zijn verkrijgbaar via bassworx.­nl en static-movement.­nl.

Volg Thunderground
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom deze nieuwe en speciale editie van Thunderground via het officiële social media kanaal op Facebook. Wie niet in het bezit is van een Facebook, maar toch op de hoogte wil blijven van Thunderground: Arctic Madness op zaterdag 27 januari 2018, kan terecht op de website; bassworx.­nl of static movement.­nl.