Partyflock
 
­

Thunderground · Arctic Madness

gepubliceerd door , op
flyer Thunderground
FeestThunderground · Arctic Madness
Datumzaterdag 27 januari 2018
LocatieEffenaar Site
Thunderground is back! Tijdens de wintermaanden knalt Thunderground er met een gloednieuwe editie weer volle bak tegenaan. Zaterdag 27 januari 2018 opent de Effenaar haar deuren voor Thunderground: Arctic Madness! Speciaal voor deze editie zal de Effenaar worden omgedoopt tot dé "arctic" beuk tempel van het zuiden. Van 22:00u tot 04:00u knallen weer de dikste Freestyle, Millennium Hardcore en Early Rave door de speakers.

Arctic Madness
Thunderground: Arctic Madness wordt er eentje om dikgedrukt in je agenda te hebben staan. Zaterdag 27 januari 2018 reizen er weer diverse artiesten af richting Eindhoven, om plaats te nemen achter de DJ booth in de grote zaal van de Effenaar. Zoals je van Thunderground gewend bent wordt het een heerlijke avond met de beste Freestyle, Early Rave, Classics en Millennium Hardcore. Met de speakers op maximaal wordt ervoor gezorgd dat de temperatuur tot op grote hoogte stijgt tijdens deze ijskoude "Arctic Madness" editie. Thunderground beukt door tot in de vroege uurtjes!

Line up
De in Eindhoven geboren Dj Morphine trapt deze editie van Thunderground af met een combinatie van Classics, Early Rave & Freestyle. Nadat het ijs gebroken is heeft Thunderground een primeur te pakken tijdens deze Arctic Madness editie.
In een 2 uur durende ultieme DJ battle gaan 4 artiesten van het platenlabel Basic Movements de strijd met elkaar aan. Niemand minder dan Potato, Ricardo Moreno, Omattic en Taa vertegenwoordigen: Basic Movements "live". Zij zullen voornamelijk hun eigen producties ten gehore brengen, in combinatie met alle freestyle klappers van dit moment. Na deze battle gekte is het tijd voor de Thunderground resident dj's The Darkraver en DJ Vince. Deze twee mixing masters zullen elkaar tot het uiterste drijven tijdens een 2 uur durende B2B set. Host van de avond is MC D.

Tickets
Tickets voor Thunderground "Arctic Madness" op zaterdag 27 Januari 2018 kosten €19,- (incl. fee) en zijn verkrijgbaar via bassworx.­nl en static-movement.­nl.