Partyflock
 
­ Nederland

Concrete Techno

anoniem gepubliceerd op
Op 27 augustus 2004 wordt er in het Eindhovense nachtleven een nieuw Techno-Event georganiseerd. Het concept heeft de naam Concrete Techno gekregen en wordt georganiseerd door twee Eindhovense organisaties die hun krachten gaan bundelen. De organisaties zijn TheThirdfloor.nl en Stereophonic die er samen voor moeten gaan zorgen dat het Techno publiek een heuse explosie kunnen verwachten van het Techno geweld van onder meer Redhead. Er is gezocht geworden naar een geschikte locatie in het centrum van Eindhoven waarbij uiteindelijk Insiders (voormalige 5611) naar voren is gekomen. In deze club is het mogelijk om een kwalitatief Techno feest te geven die aan de hoge verwachtingen van ons publiek zal voldoen. Het geluid is van een perfecte kwaliteit, de lichtshow wordt uitgebreid en last but not least de line-up is Techno und nur Techno.

De line-up die voor deze avond is geprogrammeerd is er een die menig Techno liefhebber de voetjes van de vloer zal laten trillen. Met als absoluut hoogtepunt het Eindhovense debuut van de Belgische Techno held Redhead. Daarnaast draaien de TheThirdfloor.nl residents dj’s Gazzop & Little J. Zij hebben als duo het hart als gestolen van de bezoekers van de Battle of de Thitanz en mogen nu solo het publiek in extase gaan brengen. Gisus complementeert het trio. Gisus is te kennen als resident vanStereophonic en ook hij was een gast dj bij het succesvolle feest Battle of da Thitanz.

Deze combinatie organisatie wil een toegevoegde waarde zijn voor het Eindhovense nachtleven en het mogelijk maken om grote namen te laten draaien gecombineerd met talentvolle locale DJ’s waarbij de bezoekers niet te diep in de buidel hoeven te tasten. In de voorverkoop kost een kaartje € 6 en indien beschikbaar € 9 aan de deur. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn is een van de motto’s van de organisatie. Ook zal er aandacht besteed gaan worden aan de lichtshow met de bijbehorende VJ beelden die hiermee het geheel compleet zullen maken.

Kortom Concrete Techno is een gloednieuw initiatief van twee jonge organisatie die er voor gaat zorgen dat de Techno liefhebbers in het zuiden des lands een kwalitatief feestje kunnen bezoeken op een steenworp afstand. Dus als jij Techno een warm hart toedraagt is dit een niet te missen feest en rekenen wij op jou komst!

Redhead
Tussen ‘92 en ’97 was hij resident in Amnesia. In 2000 bracht deze Belg zijn eerste solo album uit, waarna heeft hij nog op vele labels zijn werk heeft uitgebracht. Mb electronics, North West dynamics, Fine Audio en Primate Endangered Species zijn er een aantal van. Zijn stijl gaat van percussive loop techno tot de hardere schranz. Redhead heeft in vele clubs, zoals Rex (Paris), Space (Ibiza), Fuse (Brussels), Aloca and Manga Rosa (Sao Paulo), La Salla del Cel (Girona), Maniac Love (Tokyo), Zahlwerk (Vienna) and Faces (Ankara), zijn kunsten vertoond. Maar ook op de volgende grote festivals heeft hij gestaan: I Love Techno 2002, I Love Techno 2003 en Nature One in Duitsland. In de nabije toekomst zullen de eerste platen op zijn eigen label, Red Factory Recordings, uitgebracht gaan worden. Op deze editie van Concrete Techno zal Redhead zijn hardste platen gaan meebrengen. Waarom: het dak moet eraf!

Gazzop
Resident van TheThirdfloor.nl heeft reeds 3 maal in de Odeon in Veldhoven gestaan. Ook is hij tweede geworden op een dj contest in Roermond. Tijdens de eerste edities van Tunnel of Techno en Battle of da Thitanz heeft hij samen met zijn goede vriend Little J gedraaid. Op Pact heeft Gazzop, samen met de live-act Sceptical C, Eindhoven laten trillen. Deze editie van Concrete Techno zal hij echter allen plaatsnemen achter de Wheels of Steel. Zijn set is te omschrijven als up-tempo Techno; niet alleen de vernietigende beats maar ook funky sounds.

Little J
Begonnen met het draaien van club/techhouse. Maar na zijn eerste Awakenings editie besloot hij helemaal over te gaan op Techno. In zijn sets is nog altijd een groovy/tribal sound terug te vinden. Little J heeft reeds gedraaid in de Talent Room op Frequence, op Spank en in de Via Via in Oirschot. Ook Little J is een TheThirdfloor.nl resident. Deze avond zal Little J zijn maatje Gazzop niet vergezellen achter de draaitafels maar alleen een stampende set neer gaan zetten.

Gisus
Deze resident van stereophonic kent de wheels van Insiders als de beste. Op meerde feesten van stereophonic heeft hij er al gedraaid. Ook heeft hij op de eerste editie van Battle of da Thitanz gestaan. Hij draaide daar de eerste battle samen met Cursed-P. Vanavond zal hij alleen de spits afbijten van deze techno avond.

For more detailled info please check: http://www.thethirdfloor.nl & http://www.stereophonic.nl

34 opmerkingen

Artiest Rocky
Vette shit,

Ik weet zeker dat Redhead het Eindhovense publiek zal gaan verwennen!

Wij kijken er al naaruit!

gr
HMMMMMMMM STRAK PLAN EN OOK NOG IN DE BUURT OOK!!


LATERZZZZZZZZZZ!!!!!!
Artiest Powel
Jaaaaa me is gonna be daar :yes:
Battle was topfeesie en dit gaat zeker ook rocken!!
 
Artiest Gazzop
Zou ik zn handtekening durven te vragen? ;)
I think you would hehe :P
Artiest Dacato
Redhead f#cking rocks!!!Denk dat ik maar weer eens in Eindhoven ga kijken!
Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
redhead is zeker lekkers ;0 misschien kom ik ook ff checken, Nog lekkere dj's nodig??? ;)
 
Artiest Frank B
Nog lekkere dj's nodig???


open sollicitatie?? :P
heb liever lekkere wijven en goede dj's
 
:D
wat redhead...

als klein en gazzop draaien ben ik zeker daar.

eindelijk draaien ze een keer in de buurt...
laatste aanpassing
zekers Fillingk
laatste aanpassing
Redhead en dat op 1minuut loopafstand van huis,beterzz:respect:
 
goed initiatief(y)

iets te ver weg en heb al wat op die datum..maybe next time:)
Hey gaarlappen!
Weten we nog hoe Redhead tekeer ging in de Fuse?
Gas er op!
redhead :respect:

super set op ILT indoor :D:D
 
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH tot dan...
Dat wordt STAMPUH op 35km afstand!!

CIAO
laatste aanpassing
Redhead? Wastie toen ook in de fuse? Ik kan me alleen Little J. & Gazzop herinneren.... :D

Gaat vast weer n fantastisch fijn feestelijk feestje worden!!
 
Waarom verheug ik me altijd 2 maanden op leuke feesten, en is het weer binnen een "snap of the finger" voorbij?
 
Hmm altijd handig, als 't niets is dan hop ik naar de buren (de Rechter) :)
 
Dan kan ik je 1 ding alvast zeggen....Niet alleen Redhead zal een staaltje techno laten horen...

Misschien ben je op Battle of da Th geweest, zo niet...Dan wordt het nog een aardige verrassing voor je ;):)

Stampen en funky...

Cannot wait!
 
Redhead mee gemaakt in de silo met dj RuSHhhhhhh......

Lekker hoor
ziet er lekker uit!! jammer dat ik de 26e net terug kom uit spanje en ik dus geen puf meer zal hebben voor zo'n vet feest..maar tis wel heel relaxed dus wie weet
Heb wel weer zin in een third floor party!!
Battle Of The Titanz zit nog vers in m'n geheugen! geweldig feestje!
2 Ivo: als je net zolang nageniet als voorpret hebt, dan is t 'hard gaan vd tijd' nie zo errug meer :D
 
Vette shit hoop nu wel van de partij te zijn.Wie weet win ik weer een kaartje
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Geen Forum, maar wel leuk: VRIJDAG 18 JUNI o.a. JORIS VOORN & EYE RIZ @ TASTE THIS TECHNO Inhof te Utrecht!!! Meer info op www.WESDEX.nl
 
WREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDD (Y)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nog zo'n dik maandje wachten en dan is het zover!!

Please check up our new site:

www.thethirdfloor.nl
 
heb redhead als laatst gehoord in de Cherrymoon in Belgie, toen had hij ook zijn hardste platen bij dat was echt supergek :yes: