Partyflock
 
­ Nederland

Techno-scene komt met ander geluid

gepubliceerd door , op
Sub:Merged
5 mei 2017
FeestSub:Merged · The Gathering
Datumvrijdag 22 september 2017
WinactieSub:Merged actiegesloten
LocatieBreepark Site
Met een voor Nederland nieuw en voor het vasteland van Europa ongekend technofestival daagt Sub:Merged tienduizenden muziekliefhebbers uit om samen een nieuwe 'move' te gaan maken. Een beweging waarbij 'love, peace & unity' de boventoon voeren als tegenhanger van negativisme en populisme. Festival [Sub:Merged The Gathering met ruim 150 artiesten is van 22 t/m 24 september op Breepark in Breda.

Het driedaagse festival wordt georganiseerd door de vriendengroep -- Mohamed Medhat, Darren Berrenan, Rezwan Kazemi -- en vele anderen collega's en vrienden die hun sporen in de internationale techno-scene ruimschoots hebben verdiend en in Breda de krachten bundelen om op festivallocatie De Bree mensen te verbinden.

Passie voor muziek gaat voorbij grenzen, cultuur- en meningsverschillen. Hoe verschillend mensen in hun denken en handelen ook zijn, tijdens Sub:Merged The Gathering in Breda staat samen genieten centraal. Daarvoor staat de line-up met meer dan 150 artiesten garant. Samen gaan zij voor een ander geluid, zetten in op hoop en vormen een positieve bron. Het begin van een nieuwe beweging, tegengas voor wie verdeeldheid zaait. In Breda koesteren we eenheid. Dat geldt voor het festival en voor de stad.

Als herinnering aan 350 jaar 'Vrede van Breda' staat de stad voor gastvrijheid met een diepere betekenis vanuit respect en saamhorigheid. Het festival sluit daar naadloos bij aan. Er groeien generaties op die geen herinnering aan vrede hebben, mensen die zich nergens thuis voelen. Vrede geeft een luxe positie die we dreigen te verliezen als we niet samen opstaan, royaal zijn voor elkaar. [Sub:Merged begint in Breda met hoop dat nieuwe generaties vrede oogsten. De mannen van sub:Merged verwoorden hun intenties met een gedicht:

"Een belangrijke boodschap verkondigen.

Muziek is daarbij onze taal.
Omdat meer dan wat dan ook
muziek ons bij elkaar brengt.
Ons verenigt.

Verder reikt dan onze grenzen.
Dieper gaat dan onze woorden.
Het beste in ons naar boven haalt.

Wij vragen je: sluit je bij ons aan.
Laten we met elkaar samenwerken.
Gezamenlijk een oplossing forceren.
De immense problemen aanpakken.

De wereld een andere kant op sturen
in een richting waar respect, aandacht
en liefde voor elkaar vanzelfsprekend zijn.

Waar geld niet meer de maat der dingen is,
maar het hebben van betekenis
is waar het om draait.
En waar je uiteindelijk voor beloond wordt.

Let's do this together!"

Op Breepark sluit de boodschap van Sub:Merged naadloos aan bij het concept van dit nieuwe festivalterrein. 44 Hectare ruimte voor evenementen, entertainment, sport, spel en horeca aan de rand van Breda waar op mooie, respectvolle wijze de verbinding met de aangrenzende natuur is gemaakt. Outdoor biedt het terrein plaats aan 55.000 bezoekers; de indoor evenementenhal kan 12500 bezoekers ontvangen.

3 opmerkingen

Uitspraak van Joeri-B op dinsdag 2 mei 2017 om 13:48:
Fyre 2.0

100% dat dit niks wordt inderdaad, geen headliners, kosten zullen wel aanzienlijk zijn vrees ik
Pleur op stelletje hippies, populisme is niets anders dan de stem van het volk. Als je daar iets op tegen hebt ben je een naargeestig persoon. Links is het fascisme van deze tijd.