Partyflock
 
­ Nederland

Discotheek El Sombrero organiseert tweede editie "elsom open air"

gepubliceerd door , op
Elsom Open Air
25 april 2017
Naar aanleiding van het 40 jarig bestaan in 2016 besloot de Reuselse discotheek El Sombrero vorig jaar haar eigen festival te organiseren. Onder de naam Elsom Open Air werd er een festival op poten gezet met een diversiteit aan area's en artiesten. Bezoekers, afkomstig uit de grote Kempen waren enthousiast en de reacties waren lovend. Dit maakte de eerste editie tot een daverend succes. Al snel werd er gesproken over een tweede editie. En deze komt er! Op zaterdag 13 mei aanstaande wordt het groene en bosrijke evenemententerrein de Wilgenspot het festival domein van Elsom Open Air!

Opzet
De opzet van het festival ten opzichte van vorig jaar blijft nagenoeg ongewijzigd. Het terrein heeft een intieme setting tussen de bomen en het groen van evenemententerrein de Wilgenspot. Drie stages met een diversiteit aan muzikale invulling variërend van feest tot hardstyle en uiteraard een food area waar je kunt genieten van een snelle, toch wel gevarieerde hap!

Van feest tot hardstyle
Elsom Open Air is een festival dat gaat voor een brede doelgroep. We gaan voor sfeer, intimiteit en beleving met een goede prijs kwaliteit verhouding. Een Kempisch festival voor jong en "oud" met een programma wat voor iedereen toegankelijk is. Of je nu houdt van het Nederlandse lied of compleet uit je plaat gaat op hardstyle, het maakt niet uit, je vindt dit op Elsom Open Air!

Programma
Het programma bestaat uit een arsenaal van nationale en regionale toppers! Naast dj's als: B-Front, Dyna, Darkraver en Puinhoop Kollektiv en We Are Loud is het programma uitgebreid met live optredens van onder meer Raymon Hermans, bekend van de dansbare meezingers "M'n favoriet en Fenomeen". Lekker gevarieerd en kei gezellig! Voor de volledige Line up kijk je op elsomopenair.nl

Tickets
De early bird tickets zijn inmiddels de deur uit en regulair tickets zijn online te koop of bij diverse voorverkooppunten. Voor € 19,50 ben jij erbij en kun je van 14.00u tot 01.00u genieten op Elsom Open Air. Voor degene die met een grote groep komen zijn er group tickets beschikbaar. Dit betekent dat als je acht kaarten koopt, je één ticket gratis krijgt. Wacht niet te lang met het aanschaffen van een ticket: op=op.

Afterparty
Aansluitend aan het festival gaat het feest verder in El Sombrero. De munten van Elsom Open Air zijn deze avond hier nog geldig. Sluit je festival dag af en dans nog even door tot 04.00u.