Partyflock
 
­ Nederland

Detonator

anoniem gepubliceerd op
Op vrijdag 28 mei 2004 vind het feest Detonator plaats in de De Waakzaamheid te koog a/d Zaan. De organisaties van Madcow Events & T-Time events doen dit project op luilak avond gezamenlijk met een ijzersterke line-up. De organisatie Madcow Events is voornamelijk bekend van de feesten Hardimpact, Expansion en Legalize streetparade. De organisatie T-Time Eventsis bekend van de bekende afterparty's T-Time en Adventure feesten. De dj's die zullen gaan draaien zijn:

Buzz Fuzz
Veel woorden zijn niet meer nodig voor deze dj. De naam Buzz Fuzz is wereldwijd bekend in de Hardcore scene. Buzz Fuzz heeft dan ook op bijna alle grote feesten gestaan. Thunderdome, Mysteryland, Defqon1 en nog velen andere. Ook de producties op zijn naam zijn schrikbarend. Buzz Fuzz is ook 1 van de residents van T-Time.

Bass-D
Deze dj is al een geruime tijd bezig in de Hardcore scene en is ook Nederlands kampioen geweest. Bass-D is voornamelijk bekend geworden onder het duo naam Bass-D & King Matthew. Masters of Hardcore was ook de thuisbasis voor Bass-D en is nog steeds draaizaam voor Masters. Ook een mega aantal platenproducties heeft deze dj op zijn naam staan. Bass-D is ook 1 van de residents van T-Time.

Champ-e-on
Hij werd in het verre verleden gebeld door de jongens van Multigroove en vroegen aan hem wat voor naam ze op de flyer moesten zetten. Hij keek naar zijn bord en zag de champignons liggen. Een nieuwe naam werd geboren. Dit jaar is zijn comeback ijzersterk en draaid ook op de grote feesten in Nederland zoals Impuls, Multigroove, Masters of Hardcore. Champ-e-on is ook 1 van de residents van T-Time.

Dennis R
Deze jonge dj van 22 jaar oud heeft al op diverse grote feesten gestaan. De baco's vloeien rijkelijk en dat kan je wel zien aan het beginnend buikje. “Binnenkort ga ik weer trainen” is de uitspraak van Dennis R. Ook is deze dj 1 van de resident dj's van T-Time. In diverse landen is dj Dennis R ook draaizaam geweest in diverse clubs. Dennis R wordt ook beschouwt als een aanstormend talent voor de scene.

Yoda
Met een dikke grijns op zijn gezicht staat deze dj achter de draaitafel. Niet te vergeten dat de baco's ernaast staan. Deze 25 jaar jonge dj is maar net bezig maar zeer goed op dreef als dj zijnde. De derde editie van T-Time stapte hij met trillende handjes achter the wheels of steel en ging helemaal mis. De angst is zeker over bij hem en wordt ook beschouwd als een aanstormend talent. Yoda is ook 1 van de residents van T-Time

Dano
Natuurlijk kent iedereen dj Dano. Diverse hits op het label Mokum zijn er voortgebracht door deze dj. Ook de cv lijst van Daniel Leeflang is behoorlijk groot. Hellraiser, Ghosttown en Multigroove zijn een kleine greep uit de gehele waslijst van deze topdj.

Laroesja
Laroesja is 1 van de weinige vrouwelijke dj's in het vak. Laroesja is ook 1 van de vaste dj's van 2 fast 4 Trance. Al eerder was ze een gastdj op T-Time en zag het witte licht van de blauwe drankjes. Niet alleen T-Time en 2 Fast 4 Trance heeft met haar te maken gehad, ook de feesten Qlubtempo en 1000BPM.

Bartello
Zeker niet een onbekende naam voor de mensen die al lang in de scene meedraaien. Diverse feesten hebben te maken gehad met Bartello. D-Energy, Hardliners zijn een aantal feesten uit zijn cv. Bartello is nu ook druk bezig met het produceren van Hardcore en Hardstyle. We zullen even moeten wachten tot de eerste relaese.

Sador
Bijna geboren in de De Waakzaamheid en is er nog steeds daar te vinden. Sador is een resident van Cupido events. Dj Sador heeft zelfs gedraaid op Mysteryland 2003. hij was te vinden in de tent van Promo en kreeg de eer om af te trappen. Sador is ook een opkomend talent voor de scene.

Scarface
Al een geruime tijd bezig met muziek en draaien maar nog niet echt doorgebroken nog op de wat grotere feesten. Deze jongen heeft zich wel bewezen in de Battle op Buzz Fuzz zijn birthdayparty in de Hemkade. Scarface heeft ook een lekker tasje gevuld met wat zeldzame hardcore plaatjes en zal ze waarschijnlijk ook tevoorschijn toveren op Detonator.

Steve
Het is niet een schuilnaam van de The Darkraver maar gewoon zijn naam en tevens artiesten naam. Steve is beter bekend van alle Madcow Events evenementen en deze jongen heeft ook op het feest I Love Hardhouse gedraaid gezamenlijk met de bekende JP, Danny D in club 020 te amsterdam.

Aan de aankondiging van de dj's hopen we de mensen geprikkeld te krijgen om gezellig bij ons langs te komen op 28 mei in de De Waakzaamheid. De entree zal 12,50 euro zijn. Voorverkoop wordt er niet gedaan. De deuren van dit feest gaan open om 22:00 tot 06:00. De Time-Table zal pas bekend worden gemaakt op het feest zelf.

22 opmerkingen

Steve :D Fokking goed :D

Vette shit :jaja:

Wel een lap tekst zeg :p
de jongens van t-time zoveel aan de baco's? :o

wrom geen thee? :/
 
als je niet weet wat baco's zijn kan je beter weet met 't lego gaan spelen ofzo.
 
Yoda is toch verboda???
Juh moet gewoon je muil houwuh! :P:9
 
wat een gezelligheid
Tis altijd gezellie! :D
__________/ :jaja:

Vette Vette Shiiiiiit Ouwe!!!!!


Ja toch!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
ugghuhhmm....tengoede van het buikje van....
DJ Dennis Rrrr :p

http://www.kuin.org/
laatste aanpassing
 
mensen heb er zin in:d
 
zeker:d
Het dak moet eraf
het dak gaat eraf zal je bedoelen
 
vrijdag 28 mei DETONATOR
hardstyle/jumpstyle/oldskool/hardcore.Waakzaamheid.Koog a/d Zaan.bartello.bass-d.buzz fuzz.champ e on.dano.dennis r.laroesja.sador.scarface.steve.yoda.www.elementsofbass.nl www.t-time-events.nl
Dat wordt BEHOORLIJK zagen Jor. 'K zie je vrijdag.
 
detonater rules