Partyflock
 

Dance4Liberation 2017

gepubliceerd door , op
Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste dance festival van Nederland te organiseren. Op vrijdag 5 mei, vieren we met meer dan 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation! Net als afgelopen jaren krijgt het festival twee grote area's met de beste EDM/House en Hardstyle artiesten. Celebrate your freedom with. Dance!

Ticketinformatie
Early Bird Tickets voor Dance4Liberation zijn vanaf zaterdag 14 januari 10.00 uur verkrijgbaar op dance4liberation.nl of bij één van de 450 Primera winkels in Nederland. Early Bird tickets kosten slechts €5,00 (ex. Fee) en zijn in beperkte oplage verkrijgbaar. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht gaat direct de Discount Ticketverkoop van start. Discount Tickets kosten €10,00 (ex. Fee).

Let op! Dance4Liberation was in 2016 stijf uitverkocht, we willen je dan ook écht aanraden om je tickets z.s.m. te kopen om eventuele teleurstelling te voorkomen. Dance4Liberation is toegankelijk voor alle leeftijden. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen, dit is verplicht en hier kan bij de entree bij twijfel om gevraagd worden.

Wist je trouwens dat op zaterdag 14 januari ook de ticketverkoop begint van Kingdance én Pinkstereo?! Naast Dance4Liberation zijn ook dit niet-te-missen festivals! Meer informatie over deze festivals vind je op kingdance.nl en pinkstereo.nl.

1 opmerking

Artiest Exodus
Was vorig jaar wel gezellig goede sfeer bij de hardstyle ,