Partyflock
 

Divers en uitgebreid ADE programma Panama Amsterdam

gepubliceerd door , op
Panama, de club gelegen aan de noordoostelijke rand van het centrum van Amsterdam is gehuisvest in een monumentaal, voormalig havenbedrijf gebouw. Panama is een club voor lokaal en internationaal house en techno talent en liveoptredens en introduceert tijdens Amsterdam Dance Event het nieuwste soundsystem van Pionieer, bekend van o.a. Fabric Londen en Magdalena Berlijn, een primeur in Nederland.

Panama is een van de langst bestaande clubs in Amsterdam met een rijke geschiedenis. De hoge plafonds en ramen en zijn een duidelijke herinnering aan het industriële verleden van het gebouw.

Met primeurs en baanbrekende optredens als Danny Tenaglia's comeback in 2006, Josh Wink's 20 years of Ovum avond en speciale gasten als Deep Dish, Derrick May, James Holden, Fatboy Slim en Groove Armada is er altijd iets bijzonders te beleven in Panama Amsterdam. Ook dit jaar staat er weer een geweldig en divers programma klaar tijdens Amsterdam Dance Event.

Amsterdam Dance Event begint op de woensdagavond in Panama met een van Amsterdams favoriete avonden; het ADE openingsfeest met onder andere James Zabiela, Carlo Lio, Ansome, Jay Lumen, Pleasurekraft, Ringo en Tahko. Donderdag zal een heuse trance / progressive marathon plaatsvinden van 14 uur lang met onder andere Paul Oakenfold, Ferry Corsten, Cosmic Gate en ATB, gehost door Luminosity.

Vrijdagavond is Panama's geliefde avond terug waarbij Hernan Cattaneo en Nick Warren een ruim 6 uur durende back to back set gaan draaien. In het voorprogramma staan Henry Saiz en Marc Marzenit op het programma en de tweede zaal bestaat uit een scala aan talenten uit de stal van Hernan en Nick's record labels.

Zaterdag viert Toolroom haar 10e verjaardag tijdens Amsterdam Dance Event, grammy winnaar Mark Knight nodigt hiervoor zijn vrienden Umek, Tube & Berger, Adrian Hour, Weiss, Prok & Fitch en Rene Amesz uit. Tevens zijn lokale talenten als Benjamin Bates, Larz en Apotheque en Bold Moves onderdeel van deze avond.

Zondagochtend komt de Spaanse techno koningin Fatima Hajji langs voor een weergaloze afterhours. Voor alle mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen en nog niet naar huis willen, of juist 's morgens de wekker zetten voor een bijzondere showcase van Fatima Hajji en haar vrienden waaronder Klaudia Gawlas, Ramiro Lopez, Tahko en Raul Pacheco.

Het Amsterdam Dance Event wordt afgesloten in Panama Amsterdam met The House District waarbij vele pioneers uit de house scene hun opwachting zullen doen. Dj Qu, Fred P, Patrice Scott, Paul Johnson, Secretsundaze en de Nederlandse Tom Trago zijn slechts een greep uit deze geweldige line-up.