Partyflock
 
­ Nederland

Liberated

anoniem gepubliceerd op
Liberated
11 mei 2004
BPP is een jonge organisatie met als doel feesten te organiseren in combinatie met kunstexposities, video- en graffiti-art.Onze basis is: ‘an underground feeling, roaring bass lines, creative visuals and an intimate feeling on the dance floor’. BPP komt voort uit de behoefte, van de organisatoren en techno dj’s zelf, aan feesten met een lekkere vibe.

BPP zal op 30 Mei, 1e pinksterdag, neerstrijken in de Amuse (t/o de Melkweg) met Liberated van 23:00 tot 05:00. Er is gekozen voor deze lokatie vanwege haar underground sfeer. We hebben maar liefst 3 top dj’s uit het underground-circuit: Floornoiz, Verdine Bel en Shinedoe.

Het feest barst los om 23:00 met dj Verdine Bel. Hij zal het publiek opzwepen tot een ongekend hoogtepunt: Roger Templar, onze main man met zijn diepe technosound! Het wordt een waar spectakel, aangezien hij wordt bijgestaan door Afrikaanse live-percussie van Ego Emechet en drum-improvisatie door Pally Gudmundson, beide docenten van de Muziekschool Amsterdam en professionele muzikanten. Geen operazanger of gitarist, wel een spannend experiment met techno en dat, waar techno uit voortgekomen is.

Shinedoe & Floornoiz nemen de decks over met een spectaculaire back 2 back set, waar de echte technoliefhebber van zal smullen. Verwacht vuurwerk van deze 2 underground techno-heldinnen samen. Als klap op de vuurpijl is er dj Floornoiz die solo nog eens flink zal uithalen!

Naast de grote zaal van de Amuse wordt de kleine zaal gehost door ADHD sessions die garant staan voor een lekkere sound in deze Tech-House zaal. VJ 310-K en verschillende (grafitti-) kunstenaars zullen het feest compleet maken.

Kaarten voor deze avond worden verkocht bij InDeep 'n' Dance records op de Nieuwedijk 107 voor €11, ook kunnen ze besteld worden op onderstaand e-mailadres. De prijs aan de deur is €12,50.

Surf voor meer informatie over BPP events en de artiesten naar: http://www.buildingpressure.tk Vragen kun je mailen naar: buildingpressure@tiscali.nl

12 opmerkingen

Werkzaam bij Opzngronings
Artiest {SHOWLIST artist 6373, 3230}
Kijk, joined forces, that's the spirit! En experimentjûhs zijn altijd koeler dan 12in1dozijn-feestjes. Suc6
laatste aanpassing
de naam is alleen een beetje gejat van LACROIX
Ja, precies....Liberated (was, binnenkort is) een maandelijks feest in Now&Wow....
 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Free Your Mind gaat me niet meer lukken.....

Misschien is dit wel een goede vervanger :yes:
Mij lijkt het wel een vet feesie ben zeker van de partij!!!

Leuke Line-up trouwens en de Amuse is altijd wel gezellig!!

Gelukkig is iedereen vrij de volgende dag vanwege pinksteren.
dit lijkt me wel leuke party!:D denk da k hier wel ff kijkjuh ga nemen!
I will be there !!! :D

u 2?
Weet ik veel dat ze in Rotjeknor al iets onder die naam organiseren..een vriend van me kwam erachter op Koninginnedag toen hij aan t flyeren was met Liberated en opeens omringd was door flyers met dezelfde naam en blote jongenskonten, heheh..voor ons geen probleem: volgend feest is weer onder een andere naam, Building Pressure Parties is de naam die blijft!
Kom allemaal, want het wordt een knalfeestje!! Veel voor weinig is ons motto..
We zijn hard op weg om met onze percussie-drums-dj formatie
'the Buddha Shit' de wereld te veroveren. Te beginnen op 30 mei in de Amuse. Wij (BuildingPressureParties) organiseren 30 mei Liberated in de Amuse. Een uniek evenement in de uitgaanswereld, samen met professionele percussionisten wordt een serieuze uitdaging aangegaan met techno-dj's, namelijk het mixen van traditionele rythmes en instrumenten met moderne dansmuziek. In de Roxy werd er al mee geëxperimenteerd, Techno Rumba heeft het voortgezet, nu is de beurt aan de artiesten van BPP!Scratchen, Afrikaanse percussie-instrumenten, breakbeatimprovisatie op een traditioneel drumstel en techno, we are building pressure!
hoezo gejat? Nooit gehoord van 'two minds, one feeling'(:liberated!)?

En een bevrijding zal dit feest zeker zijn, want wat een supervibe geven percussie, drum en techno!!

See u there!