Partyflock
 

'Duitse politie op zoek naar Ray Slijngaard'

gepubliceerd door , op
'Duitse politie op zoek naar Ray Slijngaard'
1 juli 2016
De Duitse politie is op zoek naar Ray Slijngaard. De Audi Q7 van de muzikant belandde afgelopen woensdagavond op de A52 in de vangrail en de bestuurder is daarna gevlucht.
De auto staat op naam van de rapper die al geruime tijd in Duitsland woont. De politie heeft geen idee of Ray zelf achter het stuur zat. Maar dit verifiëren blijkt tot dusver niet mogelijk, omdat op het huisadres van Slijngaard niemand aangetroffen werd.
Woordvoerder van de politie Marcel Fiebig meldt: "De Audi is in bewaring genomen en er zal naar sporen worden onderzocht. Hopelijk leidt dit tot identificatie van de bestuurder".


Update:
De manager van Ray Slijngaard noemt de berichtgeving van Duitse media over een onderzoek waarbij de 2 Unlimited-rapper betrokken is geweest "een storm in een glas water".
Slijngaard was woensdag betrokken bij een eenzijdig ongeluk op de Duitse autoweg. De 2 Unlimited-rapper raakte de macht over het stuur kwijt en raakte de vangrail, bevestigt zijn manager na berichtgeving hierover in Duitse media.
Het ongeluk gebeurde op de A52 in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Slijngaard zelf geen schade opgelopen. De rapper zat alleen in de auto, raakte niet gewond en kon zijn weg vervolgen. Hij had echter niet de politie gewaarschuwd.
Dat de politie daarom naar Slijngaard op zoek zou zijn of dat hij op de vlucht zou zijn, zoals Duitse media schrijven, noemt zijn manager 'een storm in een glas water'. "Hij is inderdaad doorgereden maar inmiddels is er contact geweest. Ray wordt komende week verhoord."

Bron: Nu.nl
Bron: Bild

7 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Maximum overdrive :9
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest {SHOWLIST artist 56858, 65400, 38565}
Oh No no, no no no no, no no no no, no no!
Nu kan hij alleen nog achterop bij Anita op de Sita
Klinkt als een gevalletje teveel gedronken.....
Van bekende mc naar bekende vluchteling !
 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Uitspraak van Dark By Choice op woensdag 6 juli 2016 om 09:37:
Van bekende mc naar bekende vluchteling !

:nosmile: