Partyflock
 

Everybody op Koninginnenacht in Off_Corso

anoniem gepubliceerd op
Everybody op Koninginnenacht in Off_Corso
27 april 2004
Met Koninginnedag voor de boeg strijkt Everybody op 29 april net als vorig jaar neer in Off_Corso, Rotterdam. Speciaal voor de gelegenheid een extra lange aflevering (tot 06.00 uur!) met een bijzonder live-optreden van Remy & Ronald Klinkenberg en als buitenlandse gasten Lee Burridge en Justin Robertson.

Everybody is het succesvolle eventconcept, opgezet door Stef Vrolijk en Sander Kleinenberg, waarbij belangrijke namen uit binnen- en buitenland samenkomen voor een feest waar iedereen welkom is. Sander Kleinenberg is er deze keer vanwege buitenlandse verplichtingen niet bij maar ook deze Everybody belooft een bijzondere te worden. Speciaal in aanloop naar Koninginnedag heeft Everybody er dit jaar opnieuw voor gekozen om deze nacht in de Rotterdamse Off_Corso door te brengen. Dit in navolging van vorig jaar toen de voormalige bioscoop ook al toneel was van een volledig uitverkocht evenement.

Voor deze extra lange editie is gekozen voor een bijzondere line-up. Opvallend van eigen bodem aanwezig is het duo Remy & Roland Klinkenberg die al jaren studiomaatjes zijn en om de zo veel tijd (maar niet heel vaak) hun apparatuur naar een podium verplaatsen. Op Everybody zal een opzwepende liveset van hen te horen zijn. Uiteraard is ook resident Stef Vrolijk op deze Everybody achter de draaitafels terug te vinden.

Uit het buitenland komt Lee Burridge, de Global Underground dj die bekend staat om zijn stuwende progressive stijl. Een andere opvallend aanwezige naam is die van Justin Robertson die al 1990 actief was in de housescene van Manchester. Deze funky house en techno draaiende dj maakte remixen voor o.a. de Manic Street Preachers, Happy Mondays, Bjork en New Order.

Het gaat goed met Everybody. De laatste drie evenementen waren tot de laatste kaart toe uitverkocht. Belangrijkste redenen hiervoor zijn de consequent goede line-up en solide locaties. Zo ging het eerste feest van start met dj’s als Darren Emerson en Sasha. De laatste vier Everybody feesten vonden plaats het Paard in Den Haag.

Organisatie: Everybody
Locatie: Off_Corso
tijd: 23:00 t/m 06:00
datum : 29 - 4 - 2004
dj's: dj Remy & Roland Klinkenberg (live), Lee Burridge, Justin Robertson, Stef Vrolijk
Lounge Area: The eclectic Sound System
prijs: vvk. € 20,- deur € 23,-
vvk: Den Haag: Concrete (School Straat 26), Rhythm Import (Torenstraat 96), Hype (Prinsestraat 4) Confused (van diemenstraat 128 -130)
Rotterdam: basic beat (nieuwebinnenweg 19)Velvet, (Oudebinnenweg 121) Hype (Witte de wit straat 30) Alle ticketbox verkooppunten

11 opmerkingen

 
Lijkt mij een geslaagd avondje te gaan worden. Ik ga hier zeker heen. Everybody koninginnenach vorig jaar was ook super!
 
Everybody is altijd met sander kleinenberg, deep dish of sasha, nu helemaal niet? dan is het voor mij ook geen Everybody!
Altijd? Deep Dish was tot nu toe maar 1x geweest en Sasha 2x, waarvan 1x in 2001 ofzo. Dit is toch een interessante line up, want hoe vaak zie je nou een Lee Burridge of Justin Robertson in Nederland?
britney... onzin! Sasha, Emerson en Kleinenberg waren op de 1e Everybody @ Offcorso....
Sasha was er ook eind vorig jaar...

Kleinenberg IS o.a. ook Everybody met Stef Vrolijk!
laatste aanpassing
 
maar nu zijn ze er gewoon niet bij! daar flip ik van, ze draaien al niet zo vaak......
-yoshitoshi rules-
 
maar 22 a.s. mei in de powerzone:
Kleinenberg en Sasha !!
en dancevalley natuurlijk, kan niet meer stuk...
Hoe meer verschillende top DJ's, des te beter!
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
Sasha is wel onwijs tof, maar de Powerzone :|????? hoorde dat alles jezus duur is :S
 
dat mag ook wel, heb je gezien hoe het er van binnen uit ziet? heel erg hip en trendy!
ik heb eerlijk gezegt niet gezien....zal es voor de grap op de site kijken.

Maar Sasha...ik denk dat ik er zeker heen ga...als ik al niet te laat ben voor kaartjes :(
ik ben erbij, in de POWDERzone...