Partyflock
 
­ Nederland

Hét feest voor dertigers strijkt 27 februari neer in Amsterdam in Level Eleven

gepubliceerd door , op
Thirties
7 februari 2016
Zaterdag 27 februari strijkt hét exclusieve feest voor dertigers voor de tweede keer neer op een van de mooiste locaties van Amsterdam met een fenomenaal uitzicht over onze hoofdstad: Level Eleven naast het Centraal Station! Twee zalen en ideaal bereikbaar voor zowel Haarlemmers, Amsterdammers als mensen daarbuiten. De eerste editie in 2014 was van tevoren uitverkocht en ook deze keer gaat de kaartverkoop hard.

Wat maakt Thirties zo speciaal?
Al ruim drie jaar vindt Thirties plaats op de meest bijzondere locaties, van landgoed tot kerk en van sterren restaurant tot monumentale panden. Altijd een super sfeer dankzij het volwassen en goed gekleed party publiek, wat los gaat op allround top muziek van toen tot nu. De lekkerste drankjes zoals bijzondere Gin & Tonics zijn altijd verkrijgbaar en de deuren openen al om 21.00 en sluiten vijf uur later zodat je wat aan je zondag hebt.

Line up en muziek
Muzikaal is Thirties breed: alle beste platen van toen tot en met nu komen langs, een feest der herkenning! In de grote zaal draaien DJ FlexyFrank, Bob Wisman aka Wiseman en Willem Verhoeven de beste dance van toen tot nu en in de kleine zaal (waar gerookt mag worden) gaan Marcel Bakker aka DJ Marcello (iT/Chemistry) & Roberto DaVinci all night long van disco en pop naar soul en van classics tot dance. Deze speciale mixen geven een goede impressie en brengen je vast in de stemming:




Extra's
Thirties onderscheidt zich niet alleen qua leeftijd van andere feesten. Er wordt altijd wat extra's geboden aan het volwassen publiek. Zo is er een top fotograaf aanwezig die iedereen op de gevoelige plaat vastlegt. Daarnaast verzorgt Emki Nail, Groothandel En Opleidingen een gratis manicure (ook voor heren!), is er de mogelijkheid voor een BOB service via Eigenchauffeur.nl en zijn er luxe taxi busjes voor 7 personen terug naar Haarlem station voor slechts 55,- via Zuidas Taxi verkrijgbaar. Mail zuidastaxi@gmail.com voor een reservering. Voor een impressie kan deze teaser bekeken worden:



Tickets
De early bird tickets zijn uitverkocht, wel zijn er nog groepstickets: 12,50 vanaf 4 tickets en losse tickets a 15,-. Ticketlink: http://tinyurl.com/thirtiesamsterdam Bij je ticket is gebruik van de garderobe en toilet inbegrepen.