Partyflock
 
­ Nederland

XXlerator presents Roughstate – Line-up Update

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 10 oktober ontvangt XXlerator het nieuwste hardstyle label Roughstate voor een ruige avond hardstyle. Op een nieuwe locatie, het Honigcomplex in Nijmegen, zullen zij laten zien waar het label voor staat, samen met jou!

Trailer


Locatie wijziging: De Kube,Honigcomplex Nijmegen
Wegens onverwachte organisatorische uitdagingen heeft Matrixx de locatie voor het evenement te gewijzigd van Evenementenhal Venray naar De Kube in Nijmegen. De Kube is de industriële fabriekshal van het Honigcomplex, waar afgelopen april nog XXlerator Raw werd georganiseerd: een perfecte underground locatie voor een hardstyle event!

Line-up
Uiteraard zullen de Roughstate oprichters en raw hardstyle vedetten Adaro, B-Front, Frequencerz en Ran-D van de partij zijn deze avond. Naast een solo-set zullen zij gezamenlijk de avond uitluiden met een beukende Roughstate Closing Act. Daarnaast zal ook de populaire live-act B-Freqz optreden, en komen Warface, Hard Driver, Requiem, Jones en MC Da Syndrome de avond verder muzikaal invullen. Muzikaal geweld gegarandeerd!

Tickets
Kaarten voor [party= 301776 name="XXlerator presents Roughstate"] zijn online verkrijgbaar voor €25,- (ex fee) via xxlerator.com/roughstate, Matrixx.nl, koop tickets en offline bij iedere Primera winkel.

2 opmerkingen

 
terror en neophyte in 1 naam :roflol: