Partyflock
 
­ Nederland

Disco Flamingo
Deep Sea Baby

gepubliceerd door , op
Disco Flamingo
28 augustus 2015
FeestDisco Flamingo · Deep Sea Baby
Datumvrijdag 11 september 2015
LocatieBahn
Geïnspireerd door de mystieke onderwater wereld, nodigt DiscoFlamingo je vrijdag 11 september uit om mee te duiken naar verborgen dieptes! Dieptes waar twee van de meest verfijnde underground plekken van Rotterdam zich schuil houden, voor hoelang dat nog mag duren.

DiscoFlamingo heeft het over verborgen juweeltjes underground social club Bahn en vintage store Hoboken op de Hoornbrekersstraat. De locaties zijn tegenover elkaar en een ticket is geldig voor beide locaties!

Deze editie zal synthesizer koning Falco Benz een live performance weggeven. Na het touren met De Jeugd van Tegenwoordig, Faberyayo en The Kyteman Orchestra besloot Falco Benz zich te focussen op zijn solo project. Zijn muziek kan het best omschreven worden als 'analog synth house for a cocktail party'. Om dit kaliber vast te houden heeft DiscoFlamingo Pop on Acid, Chaiba, Job Smit & Marc Nolte, Daan Draait en Yoël Kaitjily toegevoegd aan de line-up.

Naast de twee locaties heeft DiscoFlamingo last moment nog een derde area toegevoegd. De kelder van Hoboken zal overgenomen worden door de hiphop en r&b tunes van Absalom! Freddie Mercure, Rough & Maximoes en Coup de Sjans zullen de beste glijers selecteren!

Voordat het feest van start gaat, zet AN & NAS voor het eerst een expositie neer in sneaker store Seventyfive tijdens kunstfestival 'Kunst in het Witte de Withkwartier'. AN & NAS is het moederbedrijf van Discoflamingo, Confetti Club en Citcat. Tijdens de expositie wordt er werk geëxposeerd van een aantal makers van AN & NAS. Variërend van illustratie, fotografie, visuals of decor. De deelnemende artiesten zijn Iwan Smit, Lizer van Hattem, Trobbies, Elzeline Kooy en Chiara Arkesteijn.

Naast dat de artiesten werk presenteren wat zij voor AN & NAS hebben gemaakt, hebben een paar van hen speciaal voor deze gelegenheid een print gemaakt welke ook te koop zullen zijn. Daarbij zullen opkomende illustratoren Job Bos en Constantijn Scholten jullie gaan verrassen met een live raamschildering. De drank wordt verzorgd door Bobby's Dry Gin en Pinkyrose, tijdens de expositie en de afterparty!

AN & NAS 'The Exhibition' ontpopt zich na afloop in een heuse afterparty bij Discoflamingo 'Deep Sea Baby' in club Bahn en Hoboken. Dus zet jezelf alvast schrap om in een exotisch onderwater wereld te zweven!

Tickets
Pre sale 10,- verkrijgbaar via koop tickets
Door 13,-