Partyflock
 
­ Nederland

De jaarlijkse PollerWiesen Minus met Richie Hawtin

gepubliceerd door , op
PollerWiesen
11 juni 2015
Na twee uitverkochte PollerWiesen evenementen in Keulen en Dortmund, mag je ook de derde PollerWiesen editie van dit seizoen niet missen: de PollerWiesen Minus. Al voor het zesde jaar is de Canadese Richie Hawtin en zijn succeslabel Minus te gast. Deze goede vriend van de PollerWiesen Family was er vanaf het begin bij en hij is ook steeds met ons meegegroeid. Na een uitstapje in 2014 in het Keulse Jugendpark, zijn ze dit jaar weer te vinden in het Neulandpark in Leverkusen – en nog wel op twee podia!

Op de Minus Stage in het hart van het voormalige Tuinbouwexpo-terrein kunnen de PollerWiesen Party People zich op Richie Hawtin himself en op de Zweedse superster dj Adam Beyer verheugen. De laatste wordt geassisteerd door zijn beeldschone vrouw Ida Engberg. Ongetwijfeld zal dit dj duo de enthousiaste massa in vervoering weten te brengen.

Versterking uit het Minus Lager komt van de Ierse soundkunstenaar Matador, die met releases op Minus en talrijke veelgeprezen live sets wereldwijd naam gemaakt heeft.

Fabio Florido en Bella Sarris, de jonge wilde dj garde uit het Minus Lager, mogen op deze dag natuurlijk niet ontbreken. Zij zullen om 12.00 uur de aftrap geven.

Op de tweede dancefloor zijn er meteen verschillende verrassingen, nieuwe gezichten en hoogtepunten: het voorste gedeelte van het terrein in het Neulandpark wordt dit jaar door de dynamische Open Air Party Crew Grünton gehost. Ze staan bekend om hun extravagante party's in vaak excentrieke locaties in en rond Keulen. De Grünton Crew krijgt stevige ondersteuning van de succesvolste PollerWiesen nieuwkomers uit 2014: dj Sonny,dj Bigos en Great Junk.

Een ding is zeker: de combinatie van Richie Hawtin en PollerWiesen is al een hit! Tel daarbij nog de Zweedse superstar dj Adam Beyer b2b met Ida Engberg en Matador met zijn live set en dan weet je dat het feest op 19 juli opnieuw een hoogtepunt van het festivalseizoen zal worden.

Op www.pollerwiesen.org/faq krijg je antwoord op de meest gestelde vragen en vind je ook uitgebreide informatie en een gedetailleerde routebeschrijving.

1 opmerking

Pollerwiesen is de shit