Partyflock
 
­ Nederland

Roeping aan alle amateur DJs en producers: DCC Studios presenteert de Get Discovered contest

gepubliceerd door , op
Roeping aan alle amateur DJs en producers: DCC Studios presenteert de Get Discovered contest
29 juni 2015
Ben jij een veelbelovende "bedroom" producer/DJ die dag en nacht aan zijn carrière bezig is en het big time wilt maken in deze extreem competitieve EDM industrie? Dan is hier je kans om ontdekt te worden en om wat hulp te krijgen tijdens deze lange rit. DCC Studios geeft samen met Magnetic Magazine en V-Moda een vet prijzen pakket weg dat jou zal helpen je DJ/Producer carrière te kickstarten.

Mee doen aan deze wedstrijd is simpel, ga naar de pagina onderaan deze alinea vul je naam, email en een Soundcloud link naar de desbetreffende track in. Dit kan elk genre zijn. In de komende twee weken gaan de Editors van Magnetic Magazine en de producers van DCC Studios naar alle tracks luisteren en een winnaar uitkiezen. Dit zijn de prijzen die je kan winnen:
  • Een consulting sessie met een DCC Studios engineer. Zij zullen naar jouw track luisteren en gedetailleerd feedback geven op wat verbeterd kan worden, wat tof is en hoe je jezelf beter kan onderscheiden.
  • Een V-Moda M-100 koptelefoon
  • Een artikel op Magnetic Magazine volledig toegewezen aan jouw track


De wedstrijd begint 23 juni 2015 en eindigt op 10 juli. Klik hier om mee te doen.

Wat doet DCC Studios?
Bij DCC Studios zijn wij ervan overtuigd dat we DJs en producers kunnen helpen om hun muziek te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen, en daarmee ook een steen bij te dragen aan jouw carrière. Ons team van creatieve, getalenteerde en ervaren producers/engineers kan je helpen om een geweldig portfolio van tracks te bouwen!

We zijn gespecialiseerd in EDM muziek inclusief alle sub-genres. Doormiddel van onze 3 premium services – Muziek Productie, Co-Creatie en Audio Mixing & Mastering – kunnen we je helpen je DJ of produceer carrière naar een hoger niveau te tillen en je te onderscheiden van de massa. Al onze services worden speciaal voor jou op maat gemaakt door de beste producers in de industrie, en het beste van allemaal, wij vereisen geen publieke credits. Geloof je het niet? Neem een kijk in ons portfolio of op onze website.

Volg DCC Studios op Facebook | Twitter | Soundcloud