Partyflock
 
­ Nederland

Pleinvrees Kingsday 2015

gepubliceerd door , op
Pleinvrees
16 maart 2015
FeestPleinvrees · Kingsday 2015
Datummaandag 27 april 2015
LocatieZaventemweg
Pleinvrees heeft eigenlijk niet veel met tradities, gewoontes en verjaardagen. Maar voor hun vijfde verjaardag maakt de Amsterdamse organisatie op Koningsdag maar al te graag een uitzondering. Met dit jaar meer beweegruimte, beter geluid en weer een line-up vol muzikaal en creatief geweld mag je een hoop verwachten

2010
Vijf jaar geleden begon Pleinvrees als alcoholvrij Koninginnedagfeestje in Amsterdam. In een gehuurde oliebollenkraam op de Groenmarktkade stond die dag een ijzersterke line-up voor de 23 koppige vriendengroep van Pleinvrees. DJ's als Sir Loin & Mr. Moist vliegen inmiddels de hele wereld over, maar kende die dag hun nederige begin bij Pleinvrees.

2015
Een kleine vijf jaar later heeft Koninginnedag plaats gemaakt voor Koningsdag en is Pleinvrees inmiddels uitgegroeid tot een volwassen kerel met baard. Reden genoeg dus voor een ongekend Koningsdag- en verjaardagsfeestje.

Line-up
De line-up liegt er dit jaar niet om: Gui Boratto, Adana Twins, Alle Farben, Andhim, Einmusik, Illesnoise, Madmotormiquel, N'to, Zimmer. Gui Boratto op Pleinvrees dus! Het voelt alsof je na een jarenlange verliefdheid eindelijk Het Meisje van je dromen in je bed hebt liggen. De Brazliaanse grootmeester maakt zijn Pleinvrees debuut op Koningsdag.