Partyflock
 
­ Nederland

KLEAR introduceert KLEAR Live met The Gaslamp Killer

gepubliceerd door , op
KLEAR Live
19 januari 2015
Hoewel het éénjarig bestaan van KLEAR nog gevierd moet worden, heeft het Amsterdamse concept 'KLEAR Live' in het leven geroepen: een concertachtige setting waarin vernieuwende live acts het podium vullen. De befaamde The Gaslamp Killer is de grote naam voor de eerste editie, die plaatsvindt op vrijdag 20 maart, in de De Marktkantine.

Wereldmuziek, hiphop, beats, bass en synths: The Gaslamp Killer mixt alles moeiteloos door elkaar. De producer/DJ uit LA staat bekend om zijn unieke verschijning en aanwezige vibe op het podium. Bezoekers kunnen dan ook overdosis aan energie verwachten van deze levende legende.

The Gaslamp Killer wordt gesupport door Jungle By Night Soundsystem en Know V.A.
Jungle By Night, bestaande uit negen Amsterdamse jongens, staat bekend om zijn mix van afrobeat, funk, soul en jazz. Jungle By Night werkte in 2013 al eens samen met The Gaslamp Killer aan de vinyl-single 'Brass Sabbath'.

Know V.A. is geen onbekende van KLEAR. Zo deed het jonge duo in februari 14' het voorprogramma van de Kaytranada show. Ook stonden ze in het voorprogramma van Bonobo en waren ze te zien bij 5 Days Off en Pitch. Afgelopen jaar bracht Know V.A. zijn 'O Horizon EP' uit op Lowriders Recordings.

Voordat de eerste editie van KLEAR Live plaatsvindt viert KLEAR op 13 februari eerst haar 1-jarig bestaan. Het jubileum wordt gevierd met onder meer Julio Bashmore, Bondax, MJ Cole, Eton Messy en Slow Magic.