Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers zorgt voor zomerse sferen in Utrecht

gepubliceerd door , op
Geweldig nieuws voor iedereen die Latin Lovers een warm hart toedraagt, nieuwsgierig is om eens te komen kijken en voor de liefhebbers van Utrecht: het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is terug in de Domstad op zaterdag 28 februari! Na het succes van de vorige editie in december mag het duidelijk zijn: Latin Lovers leeft! Zet dus deze datum met een dikke stift in je agenda, want stilstaan op deze avond is geen optie en al zeker niet met deze line-up: Gregor Salto, Genairo Nvilla, Jasper Clash, Difesa en live vocals van MC yaNto!

Latin Lovers in de Winkel van Sinkel, het blijft een unieke combo. De plek is uniek en zeker in het hartje van Utrecht. Het concept Latin Lovers straalt warmte uit, vrouwvriendelijkheid en natuurlijk een tropische zomer en dit zie je ook overal terug in het gave decor, leuk! Aangezien zomer altijd voorkomt in het woordenboek van Latin Lovers, kunnen voor deze avond uiteraard de hakjes en cocktailjurkjes weer uit de kast, ondanks dat het eind februari is!

Gregor Salto, de latinhouse vloeit door zijn aderen en dat zal hij bewijzen deze avond. De ene na de andere ritmische track gooit hij op de dansvloer, daar heeft toch iedereen zin in? Zijn partner in crime Genairo Nvilla is inmiddels een vaste waarde voor het concept Latin Lovers en hij weet ook de dames goed te laten dansen voor zijn dj booth De avond zal sexy worden geopend door Jasper Clash zoals alleen hij dat kan met een mix van classics en heel veel trommels en Difesa, inmiddels zeker in Utrecht geen onbekende meer, zal de avond afsluiten in stijl! MC yaNto zal deze nacht een toontje hoger zingen met live vocalen.

Ladytickets & voorverkoop
Speciaal voor de dames heeft Latin Lovers voor deze editie Ladytickets beschikbaar. De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via koop tickets en kosten 17,50 euro per stuk. Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!