Partyflock
 
­ Nederland

Derde editie Crazy Town opnieuw met vette namen

gepubliceerd door , op
Crazy Town
10 december 2014
Na succesvolle edities begin dit jaar en in 2013 gaat het sensationele dance-evenement Crazy Town voor de derde keer op avontuur. Niemand minder dan The Partysquad, Thomas Newson, Alvaro & MC KC Jones, The The Darkraver, La Fuente, Dirtcaps, Lady Bee, PLN-B en Mitch The Kiss komen op zaterdag 24 januari 2015 naar Manege De De Molenheide in Schijndel om daar een audiovisueel overdonderend dancespektakel te geven dat van 15.00 - 24.00 uur duurt. Aanstaande vrijdag 12 december om 10.00 uur start de voorverkoop. Tickets kosten net als vorig jaar slechts €15.

Het programma van Crazy Town is een melting pot van de heetste dance-acts van dit moment.
Liefhebbers van dancehall, dirty house, harddance en hardhouse die de eerste twee edities van het gloednieuwe danceparadijs bezochten kwamen oren en ogen tekort. Ze vergaapten zich onder meer aan de spetterende arena, de fascinerende decors en de smaakvolle DJ booth waar nationale en internationale top DJ's voor een memorabele avond zorgden. Een eclectische samenkomst van bewezen helden en nieuw talent met als gezamenlijk doel de Crazy Townbezoekers gek te maken met hun extravagante shows.

Tickets en openingstijden
Toegang geldt vanaf 16 jaar. Crazy Town opent zijn deuren vroeg voor de feestbeesten (namelijk al om 15.00 uur 's middags) en duurt tot middernacht.
Tickets kosten € 15 in de voorverkoop en zijn onder meer verkrijgbaar bij Jan van Roessel en Manege de De Molenheide te Schijndel. Online zijn E-tickets verkrijgbaar via de site www.crazytown.nl.