Partyflock
 

Afrojack en Mr. Probz in line-up eindshow Serious Request

gepubliceerd door , op
Afrojack en Mr. Probz in line-up eindshow Serious Request
9 december 2014
Ook dit jaar wordt 3FM Serious Request weer afgesloten met een knaller van een eindfeest. Onder andere Jett Rebel, Dotan en Kensington treden op tijdens de finale!

De line-up voor de finale van 3FM Serious Request is bekend! Niemand minder dan Chef'Special, Jett Rebel, Dotan, Kensington, Jacqueline Govaert, Afrojack en Mr. Probz zijn op woensdag 24 december te vinden op het Houtplein in Haarlem. Diezelfde avond verlaten Domien, Gerard en Coen het Glazen Huis en wordt het eindbedrag van 3FM Serious Request bekendgemaakt.
Volg de finale live op 3FM, 101TV en NPO3

De optredens op het Houtplein in Haarlem beginnen om 16:00 uur. De finale van 3FM Serious Request wordt vanaf diezelfde tijd live uitgezonden op 3FM en 101TV. NPO3 zendt vanaf 19:30 uur live vanuit Haarlem uit en om 23:30 uur sluiten ze de avond af met een samenvatting van de 3FM Serious Request finale en de optredens.

1 opmerking

 
Chef'Special, Jett Rebel, Dotan, Kensington, Jacqueline Govaert, Afrojack en Mr. Probz

mag toch aannemen dat deze artiesten kosteloos optreden!! of is het tegenwoordig normaal dat artiesten (met een dikke rekening) gewoon betaald krijgen als ze voor een goed doel moeten optreden?? (terwijl de gewone (arme) burger zijn centjes mag inleveren voor het goede doel.