Partyflock
 
­

Hed Kandi viert New Years Eve 2014 op Oceandiva Amsterdam

gepubliceerd door , op
flyer Hed Kandi
FeestHed Kandi · NYE 2014
Datumwoensdag 31 december 2014
LocatieOcean Diva Site
OpstapplaatsJava Eiland, Amsterdam
De terugblik op een geweldig jaar en de viering van 2015 verdient een hele grote finale! De prachtige Oceandiva zal dit jaar het decor zijn voor deze bijzondere NYE viering. Wanneer de Oceandiva uitvaart met uitzicht over het Amsterdamse IJ stijgt het oogverblindende vuurwerk om 00.00 boven de hoofdstad uit. Hed Kandi zal met deze unieke locatie zorgen voor een meer dan memorabele nacht.

Hed Kandi residents DJ Steven Quarré Nederland, Nathan Cozzetto Verenigd Koninkrijk & John Jones Verenigd Koninkrijk worden overgevlogen om 2015 samen met jou in stijl in te luiden. Ook hef je natuurlijk het glas met een keur aan live artiesten, met o.a. Ace on sax en Mc Choral on vocals! Daarnaast maakt het decor en entertainment deel uit van de wereldwijde Hed Kandi NYE show en kan je gegarandeerd genieten van een groot spektakel!

Eén ding is zeker. Celebrate New Year's Eve with Hed Kandi and feel the very heart of uplifting house music! Let's welcome 2015 with a bang!

Hed Kandi
Internationaal dance merk Hed Kandi is een wereldwijd fenomeen met meer dan 80 albums, meerdere top 10 hits en feesten op alle continenten. Ibiza, Antwerpen, Londen, Shanghai, New York en Barcelona, zijn slechts een greep uit de bruisende wereldsteden waar Hed Kandi met haar bekroonde feesten muzikale voetsporen heeft achtergelaten.

Tickets voor deze exclusieve NYE zijn beperkt te verkrijgen. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan op www.hedkandi.nl. Voor meer informatie over VIP mogelijkheden kun je een mail sturen naar info@hedkandi.nl. Why not travel first class to destination chic!?