Partyflock
 

Sparkling Tunes

gepubliceerd door , op
Sparkling Tunes
21 maart 2004
Op Sparkling Tunes worden de beste 80’s en 90’s hits in elkaar gemixed door dj’s Navello en Paul Hazendonk. Deze muzieknummers klinken bekend in de oren bij de bezoekers op deze avond.

Dj Navello is een dj die zijn kunsten graag vertoond op het gebied van de 80’s en 90’s classics.

Paul Hazendonk zal op deze avond zijn kwaliteiten laten zien op het gebied van de dance classics van die tijd. Vooral de 90’s dance hits zullen bij Paul Hazendonk aan bod komen.

Een Sparkling Tunes editie bedraagt 5 euro entrée en dit geldt zowel voor studenten als voor niet studenten. Sparkling Tunes heeft met de .Off_Corso de handen ineen gesloten om er een maandelijks feest van te maken. Zo is er bijvoorbeeld op donderdag 15 april een speciale editie met alleen maar verzoeknummers van het publiek.

Kijk op www.sparklingtunes.nl voor verdere details over dit evenement en natuurlijk voor meer informatie over Sparkling Tunes.

Sparkling Tunes, 1 april 2004, .Off_Corso, kruiskade 22 Rotterdam. Aanvang 23.00 uur, einde 04.30. Entree: 5 euro.

4 opmerkingen

 
ga ik zeker weer heen! Vorige x was echt een top feestje!!!
Sparkling tunes? Is dat niet die spammer die nog te dom is om op z'n minst het BCC-veld te gebruiken!?

:vaag:
Hey tERRION, waarschijnlijk bedoel je Sparkling Looves. Daar heb ik ook zo'n mailtje van gehad een paar maanden geleden waarbij je kon zien naar wie het allemaal naartoe werd gestuurd.
De vorige keer was wel gezellig. Wij waren er alleen al veelste vroeg. Er was nog geen kip toen :vaag: Pas om twee uur werd het druk.

Op donderdag is er niet zo veelte beleven in Rotterdam, dus dan is dit wel de moeite waard! :D