Partyflock
 

Elevate presents ADE

gepubliceerd door , op
Elevate
19 augustus 2014
Het snel populairder wordende producers- en dj-duo Pig&Dan is heeft met hun label Elevate een wereldwijd succesvolle serie kwalitatief hoogstaande Techno avonden opgestart. 16 oktober zullen ze het Amsterdam Dance Event aandoen, waarvoor ze een zorgvuldig gekozen line-up hebben samengesteld die een avond lang alle bezoekers in extase zal brengen.

Labeleigenaren en party organisatoren Pig&Dan (Elevate) staan volop in de belangstelling. Ze leveren een continu stroom aan kwaliteitsreleases af en hun dit jaar uitgebrachte album Destination Unknown is bijzonder goed ontvangen door de internationale pers. De heren oefenen een ongelofelijke energie uit op elkaar en dat resulteert in de allerbeste dj-sets.

Voor 16 oktober heeft het duo een aantal vrienden uitgenodigd die net zo goed weten hoe ze een dansvloer in vlammen kunnen laten opgaan. Hun eerste gast is de hardst werkende man in technoland; de sympathieke Belg Marco Bailey (MB Electronics). Uit India wordt de aldaar grootste techno dj Arjun Vagale (Sci+Tec) ingevlogen. Zijn sound is zeer verrassend te noemen. Het Engelse duo Whyt Noyz (Minus) is ook zo'n act die ontzettend in de lift zit. Door velen worden ze al gezien als dé ontdekking van 2014. Mark Reeve (Drumcode) is ook al zo'n artiest die nog niet eerder in NL heeft gedraaid, evenals Alberto Ruiz (Suara). Dat Pig&Dan de heren op sleeptouw nemen mag geen toeval heten.

Elevate zou wel eens de verrassing van het ADE kunnen worden. Zo'n avond waarover je aan al je vrienden verteld dat deze legendarisch was en dat ze er echt bij hadden moeten zijn. De ingrediënten voor een onvergetelijke avond liggen besloten in het DNA van Elevate.

  • Een intieme avond met gelijkgestemden;
  • Een sfeervol verlichte ruimte op een bijzondere locatie;
  • Een line-up die headliners van morgen herbergt;
  • Volop parkeergelegenheid en vriendelijk personeel en beveiliging.