Partyflock
 

Undercurrent

op de kaart
Undercurrent
9 juli 2018
AdresPapaverweg 265
1032 KJ
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 45 05 050
KvK34297323
SiteSite undercurrent.nl
E-mailinfo@undercurrent.nl
Linksfacebookpageinstagramx
Opvolger van Undercurrent.

Informatie

Uitkijkend over de skyline van Amsterdam, op één van de mooiste plekjes op het water, ligt Undercurrent. Aan de kade van het bruisende voormalige NDSM terrein ligt dit schitterende pand dat met een groot terras op het water een absolute blikvanger is.

Het gebouw bestaat uit twee zalen die met elkaar verbonden zijn. De glazen gevel van de grote zaal (500 m2) grenst aan het IJ en is bepalend voor het karakter van het gebouw. De kleine zaal (105 m2), het voormalig auditorium is een stuk intiemer.

De uitstraling is modern en robuust maar kan door de minimalistische, industriële inrichting makkelijk naar eigen smaak worden ingericht. Kortom; zonder vast te zitten aan meubilair, decor of een food cateraar staat Undercurrent voor evenementen op maat, ieder event kan geheel naar eigen wens en smaak worden ingevuld .
Boek een overnachting in of in de buurt van Undercurrent via Booking.com.
21 juni 2018
Foto's, Exhibition, 21 juni 2018, Undercurrent, Amsterdam
20 december 2014
Foto's, Ouwe Stijl is Botergeil, 20 december 2014, Undercurrent, Amsterdam
Nieuws
Club Dino's
28 augustus 2019
Dino's De Number One Afterclub of Amsterdam and The Netherlands! De legendarische DINO'S geeft natuurlijk alweer een tijd twee keer per jaar een feest op de unieke
Het succesvolle Belgische retro concept "Call It Retro" komt naar Nederland. 16 maart 2019 nemen wij je mee terug in de tijd, met de legendarische Belgische dj's uit de meest befaamde clubs uit België, zoals Afterclub Carat - Cherrymoon - Extreme - Boccacio en Montini. Voor de Nederlandse editie doen we er nog een schepje bovenop en nemen we de meest legendarische Nederlandse DJ's mee op tour met een oude vertrouwde battle tussen België en Nederland. 1
Club Dino's
18 juli 2018
Voor dat je het weet zijn de early bird tickets al weg! Je hebt tot 1 Augustus de tijd om je Early Bird ticket bij tibbaa te bestellen
De temperatuur is goed, de palmbomen zijn uit Miami overgevlogen en onze dj's staan te popelen. Het heerlijk dagje Trance aan het water kan onmogelijk in het water vallen. Trancebeats is ready to go! Heb jij nog geen tickets? Then, hurry! De vvk tickets zijn tot vrijdagavond online beschikbaar.
Dino's
6 juni 2018
Deze 4e editie van de dino's wil je zeker niet gaan missen! De afgelopen 3 feesten ging het dak eraf!
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!
VHS is geen onbekende naam in de hardcore wereld, met evenementen in steden als Lelystad, Almere, Zaandam, Westzaan, Koog aan de zaan, Zwanenburg, Purmerend, Hoorn en natuurlijk Amsterdam in de periode van 2004 tot 2011 op locaties als Club La, Lexion, Latido, Club XQ, Silverstone, Akhnaton, Eindelijk, De Kade en de Waakzaamheid, heeft VHS zijn stempel duidelijk achterlaten.
King of the Gypsies
10 november 2017
Ter gelegenheid van oud&nieuw verandert het Rozentheater Amsterdam in een gypsy walhalla tijdens King of the Gypsies.
Dat Grotesque maatschappelijk betrokken is, was al bekend. De organisatie gaat nu zelfs een stapje verder met een Grotesque statement naar President Donald Trump. 11
MaiKai Events presenteert met trots de eerste editie van Urban Delight - 90s, 99s, r&B en hip hop in de Undercurrent te Amsterdam op zondag 25 juni van 20:00 tot 01:00.

5 waarderingen

Pascal
2e zaal weigeren te openen en mensen buiten in de kou laten roken!
Falloney Raw House Events
Deze locatie moet nog veel leren als het gaat om professionaliteit en humaniteit
[3SA] Gabbertime on Cloud 9[RIP]
leuke locatie, alleen bloedheet
Sten1990
Mits niet uitverkocht een hele fijne locatie! Lekker makkelijk naar buiten en binnen kunnen en lekker makkelijk bereikbaar! Ik zeg, meer Ouwe Stijl feestjes hier!
funn
Top lokatie, voldoende en goedkope parkeer gelegenheid, hopen hier nog vaker te komen..

1 opmerking

Ja ik was een van die rokers op black carpet die het niet normaal vond dat er niks nada voor ons buiten stond om maar iets uit de wind te kunnen staan en gelukkig was het helemaal niet koud of zo of winderig het vroor dat het kraakte dus ach we zetten de rokers wel buiten neer krijgen ze een longonstekking kado nou ben dus in de hal gaan roken en zei ook tegen de utsmijter als je me eruit zet snap ik dat ....ja maar normaal staat er een tent buiten en een heater nou die was zeker weggewaaid echt een slechte zaak als je beloftes niet na wil komen en je klanten dan letterlijk en figuurlijk in de kou zet !!