Partyflock

Undercurrent

Undercurrent

op de kaart
AdresPapaverweg 265
1032 KJ
Amsterdam
Telefoon+31 20 45 05 050
KvK34297323
SiteSite undercurrent.nl
E-mailinfo@undercurrent.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Opvolger van Undercurrent.
Informatie
Deze evenementenlocatie is gevestigd in Amsterdam Noord. Het is een opvallend gebouw, drijvend op het IJ, met een indrukwekkend uitzicht op het centrum van Amsterdam.

Dit voormalige IJburg informatiecentrum is omgetoverd tot een karakteristieke evenementenlocatie en ligt bij het creatieve NDSM terrein. Het pand bestaat uit twee verbonden delen en is met het ruime terras op het water een absolute blikvanger. De grootste ruimte heeft een hoge glazen gevel, wat het gebouw een open en licht karakter geeft.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Undercurrent via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Undercurrent
476 bezoekers
Jaime Frias, Jocelyn, JP Enfant, Levon Vincent, Nicolás Lutz, Oceanic, Samuel Deep, Tom Liem
58 bezoekers
Adam Seller, Artento Divini, Da Silva, Daniel Wanrooy, Jochen Miller, Marc Simz, Misja Helsloot
Statistieken


x
89·feesten
2·in de toekomst
87·in het verleden
18·nieuwsberichten
1·fotoshoot
176·foto's
11·video's
1995·kliks
3281·bezoekers · herkomst
2231·unieke bezoekers
125Partyflockfans · herkomst
7.2 KFacebooklikes
223·albumfoto's
1·opmerking
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (873 stemmen)
Nieuws
VHS is geen onbekende naam in de hardcore wereld, met evenementen in steden als Lelystad, Almere, Zaandam, Westzaan, Koog aan de zaan, Zwanenburg, Purmerend, Hoorn en natuurlijk Amsterdam in de periode van 2004 tot 2011 op locaties als Club La, Lexion, Latido, Club XQ, Silverstone, Akhnaton, Eindelijk, De Kade en de Waakzaamheid, heeft VHS zijn stempel duidelijk achterlaten.
King of the Gypsies
10 november 2017
Ter gelegenheid van oud&nieuw verandert het Rozentheater Amsterdam in een gypsy walhalla tijdens King of the Gypsies.
Dat Grotesque maatschappelijk betrokken is, was al bekend. De organisatie gaat nu zelfs een stapje verder met een Grotesque statement naar President Donald Trump. 11
MaiKai Events presenteert met trots de eerste editie van Urban Delight - 90s, 99s, r&B en hip hop in de Undercurrent te Amsterdam op zondag 25 juni van 20:00 tot 01:00.
With only 1 month to go, the promising Grotesque Music Night at Warehouse Elementenstraat, Amsterdam is approaching quickly.
Het is niemand onopgemerkt gebleven. Het trance genre trekt weer aan en om die reden lijken ook de trance feesten als paddenstoelen uit de grond te schieten.
Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene.
Na drie onvergetelijke ADE's is ZeeZout terug voor de vierde ronde. Dit jaar staat wederom een vierdaagse extravaganza vanuit de Undercurrent in Amsterdam op het programma. De line-up bestaat uit artiesten die ZeeZout in de loop der jaren heeft omarmd, zowel gevestigde namen als ADE nieuwkomers, zowel internationaal als Nederlands.
Bij deze nodigt Raw House Events jou uit voor een verrassend nieuw concept. Op zaterdag 26 december 2015 vindt de eerste editie van Black Carpet plaats in de Undercurrent te Amsterdam. Dit evenement draait niet alleen om muziek maar om sfeer, smaak, lust en sensatie. Treed binnen over de zwarte loper en ervaar een avond vol genot waarbij dineren en feesten op één locatie mogelijk is gemaakt. Kom genieten en vier deze tweede kerstavond met vrienden en/of familie.
Met nog maar enkele weken te gaan tot de start van het Amsterdam Dance Event 2015 is één van de hotste feesten van ADE aangekondigd: 'Armada Captivating'. Het evenement trekt op woensdag 14 oktober honderden muziekliefhebbers naar de Undercurrent in Amsterdam met een indrukwekkende line-up. De line-up bestaat onder andere uit Andrew Rayel, Heatbeat, Mark Sixma, John Dahlbäck én een special guest appearance. 1
5 waarderingen
Pascal
2e zaal weigeren te openen en mensen buiten in de kou laten roken!
Falloney Raw House Events
Deze locatie moet nog veel leren als het gaat om professionaliteit en humaniteit
[3SA] Gabbertime on Cloud 9[RIP]
leuke locatie, alleen bloedheet
Sten1990
Mits niet uitverkocht een hele fijne locatie! Lekker makkelijk naar buiten en binnen kunnen en lekker makkelijk bereikbaar! Ik zeg, meer Ouwe Stijl feestjes hier!
funn
Top lokatie, voldoende en goedkope parkeer gelegenheid, hopen hier nog vaker te komen..­

1 opmerking

Ja ik was een van die rokers op black carpet die het niet normaal vond dat er niks nada voor ons buiten stond om maar iets uit de wind te kunnen staan en gelukkig was het helemaal niet koud of zo of winderig het vroor dat het kraakte dus ach we zetten de rokers wel buiten neer krijgen ze een longonstekking kado nou ben dus in de hal gaan roken en zei ook tegen de utsmijter als je me eruit zet snap ik dat ....­ja maar normaal staat er een tent buiten en een heater nou die was zeker weggewaaid echt een slechte zaak als je beloftes niet na wil komen en je klanten dan letterlijk en figuurlijk in de kou zet !!