Partyflock

Undercurrent

Undercurrent

Undercurrent (afbeelding)
AdresPapaverweg 265
1032 KJ
Amsterdam
Telefoon+31 20 45 05 050
KvK34297323
SiteSite undercurrent.nl
E-mailinfo@undercurrent.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
op de kaart
Opvolger van Undercurrent.
Informatie
Deze evenementenlocatie is gevestigd in Amsterdam Noord. Het is een opvallend gebouw, drijvend op het IJ, met een indrukwekkend uitzicht op het centrum van Amsterdam.

Dit voormalige IJburg informatiecentrum is omgetoverd tot een karakteristieke evenementenlocatie en ligt bij het creatieve NDSM terrein. Het pand bestaat uit twee verbonden delen en is met het ruime terras op het water een absolute blikvanger. De grootste ruimte heeft een hoge glazen gevel, wat het gebouw een open en licht karakter geeft.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Undercurrent via Booking.com.
Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
84·feesten
3·in de toekomst
81·in het verleden
16·nieuwsberichten
1·fotoshoot
176·foto's
10·video's
1916·kliks
3129·bezoekers · herkomst
2150·unieke bezoekers
130Partyflockfans · herkomst
7 KFacebooklikes
223·albumfoto's
1·opmerking
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (845 stemmen)
Nieuws
Dat Grotesque maatschappelijk betrokken is, was al bekend. De organisatie gaat nu zelfs een stapje verder met een Grotesque statement naar President Donald Trump. 11
MaiKai Events presenteert met trots de eerste editie van Urban Delight - 90s, 99s, r&B en hip hop in de Undercurrent te Amsterdam op zondag 25 juni van 20:00 tot 01:00.
With only 1 month to go, the promising Grotesque Music Night at Warehouse Elementenstraat, Amsterdam is approaching quickly.
Het is niemand onopgemerkt gebleven. Het trance genre trekt weer aan en om die reden lijken ook de trance feesten als paddenstoelen uit de grond te schieten.
Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene.
Na drie onvergetelijke ADE's is ZeeZout terug voor de vierde ronde. Dit jaar staat wederom een vierdaagse extravaganza vanuit de Undercurrent in Amsterdam op het programma. De line-up bestaat uit artiesten die ZeeZout in de loop der jaren heeft omarmd, zowel gevestigde namen als ADE nieuwkomers, zowel internationaal als Nederlands.
Bij deze nodigt Raw House Events jou uit voor een verrassend nieuw concept. Op zaterdag 26 december 2015 vindt de eerste editie van Black Carpet plaats in de Undercurrent te Amsterdam. Dit evenement draait niet alleen om muziek maar om sfeer, smaak, lust en sensatie. Treed binnen over de zwarte loper en ervaar een avond vol genot waarbij dineren en feesten op één locatie mogelijk is gemaakt. Kom genieten en vier deze tweede kerstavond met vrienden en/of familie.
Met nog maar enkele weken te gaan tot de start van het Amsterdam Dance Event 2015 is één van de hotste feesten van ADE aangekondigd: 'Armada Captivating'. Het evenement trekt op woensdag 14 oktober honderden muziekliefhebbers naar de Undercurrent in Amsterdam met een indrukwekkende line-up. De line-up bestaat onder andere uit Andrew Rayel, Heatbeat, Mark Sixma, John Dahlbäck én een special guest appearance. 1
Een gouwe ouwe
19 april 2015
Een gouwe ouwe is een term die radiozenders gebruiken om een muziekhit uit het verleden mee aan te duiden. De organisatie Strength of Unity ziet de jaren '90 als het gouden decennium van de hardcore, namelijk de echte uptempo 180+ BPM hardcore. Full on scheurende juno's en donderende 909's, dus niet de standaard deuntjes die je in elke early zaal hoort. Zij noemt haar feest dan ook niet voor niets Ouwe Stijl is Botergeil, omdat dat precies weergeeft waar deze stroming om draait. 4
Sexy by Nature is terug met een weekender! Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy by Nature te zien op zaterdag 4 april 2015 in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag 5 april 2015 in de Cruise terminal in Rotterdam. Het DJ duo staat wereldwijd bekend om hun energieke en opzwepende house sound en hun interactie met het publiek. In combinatie met deze speciale locaties belooft dit een super intieme editie te worden.
5 waarderingen
Pascal
2e zaal weigeren te openen en mensen buiten in de kou laten roken!
Falloney Raw House Events
Deze locatie moet nog veel leren als het gaat om professionaliteit en humaniteit
[3SA] Gabbertime on Cloud 9[RIP]
leuke locatie, alleen bloedheet
Sten1990
Mits niet uitverkocht een hele fijne locatie! Lekker makkelijk naar buiten en binnen kunnen en lekker makkelijk bereikbaar! Ik zeg, meer Ouwe Stijl feestjes hier!
funn
Top lokatie, voldoende en goedkope parkeer gelegenheid, hopen hier nog vaker te komen..­

1 opmerking

Ja ik was een van die rokers op black carpet die het niet normaal vond dat er niks nada voor ons buiten stond om maar iets uit de wind te kunnen staan en gelukkig was het helemaal niet koud of zo of winderig het vroor dat het kraakte dus ach we zetten de rokers wel buiten neer krijgen ze een longonstekking kado nou ben dus in de hal gaan roken en zei ook tegen de utsmijter als je me eruit zet snap ik dat ....­ja maar normaal staat er een tent buiten en een heater nou die was zeker weggewaaid echt een slechte zaak als je beloftes niet na wil komen en je klanten dan letterlijk en figuurlijk in de kou zet !!