Partyflock

Aanstaande 9 dec is het zover · Het event Amsterdams Finest komt nu wel heel dichtbij

 

Aanstaande 9 dec is het zover · Het event Amsterdams Finest komt nu wel heel dichtbij

gepubliceerd door , op
Amsterdam's Finest (flyer)
FeestAmsterdam's Finest · Devils night back to the beginning
OrganisatieV.H.S.
LocatieUndercurrent Site
Datumzaterdag 9 december 2017
StadAmsterdam
VHS is geen onbekende naam in de hardcore wereld, met evenementen in steden als Lelystad, Almere, Zaandam, Westzaan, Koog aan de zaan, Zwanenburg, Purmerend, Hoorn en natuurlijk Amsterdam in de periode van 2004 tot 2011 op locaties als Club La, Lexion, Latido, Club XQ, Silverstone, Akhnaton, Eindelijk, De Kade en de Waakzaamheid, heeft VHS zijn stempel duidelijk achterlaten. Ook waren de vrijdagen die jarenlang in het Pandje en bar Concept plaatsvonden nabij het Rembrandtplein altijd een gezellige sfeerverhogende boel. Hier een overzicht van alle feesten in het verleden, behalve de illegale feesten natuurlijk bij diemen onder de tunnel en onder de a6 bij Hollandbrug en bij de Nieuwe Leeuwarderweg in Amsterdam noord.

Na een lange tijd van afwezigheid is het nu tijd om met een nieuw concept te komen op 9 december 2017 in de Undercurrent te Amsterdam.

VHS presenteert met trots : Amsterdam's Finest · Devils night back to the beginning.

2 area's met de beste early hardcore, oldschool en early rave.

De Time table:

Dj NoXa is een dame die bij ons een podium krijgt terwijl ze nog maar 12 jaar oud is en juist daarom doen we dit, het is een serieuze dame en die gaat het nog ver schoppen in de dj wereld en wij willen haar daar graag mee helpen. Ze draait om 22:45 tot 23:15 dus zorg dat je erbij bent.

Een andere speciale dj die ook deze editie erbij is, is Ednozem.
Ednozem is een blinde dj die alleen met vinyl (platen) draait. Ednozem is opgegroeid in Amsterdam west en kon vroeger nog zien maar is in 2007 geheel blind geworden. Dit stopt hem echter niet zijn passie uit te voeren, en met succes want na optredens op Ground zero en Multigroove afgelopen jaar heeft hij zichzelf aardig in de kijker gespeeld en krijgt hij steeds meer boekingsaanvragen.

Decoratie
Deze editie zal groots worden uitgepakt worden qua decoratie met dank aan de De Loods. De Loods helpt ons Amsterdams Finest een onvergetelijke ervaring te maken met de vetste decoratie stukken die mogelijk zijn waaronder een doodskop van 3 bij 2 bekleed met kleine speigeltjes, dat zal mooi met de lasers samengaan. VHS is oorspronkelijk een graffiti groep, een mooie piece mocht niet ontbreken, dus heeft Friso Kasher een mooie custom dj booth gespoten voor op het feest aanstaande zaterdag.

Koop nu nog de laatste kaarten voor zaterdag
ticketscript

  • Voorverkoop: € 25,- Ex fee
  • Deurverkoop: € 30,- Cash only