Partyflock
 
­ Nederland

Indicator doorbreekt 12 jaar stilte in Martiniplaza te Groningen met de beste hardstyle

gepubliceerd door , op
Zaterdag 15 november vindt Indicator plaats in een van de beste evenementenlocaties van het Noorden, Martiniplaza te Groningen. Na het ontstaan in 2009 en uitverkochte edities in Huize Maas werd in 2011 de overstap gemaakt naar Sportcentrum Kardinge. Inmiddels hebben duizenden hardstyle liefhebbers kennis gemaakt met het grootste indoor hardstyle event van het Noorden. En nu is het tijd voor de volgende stap. Verwacht een dikke locatie, een gevarieerde line-up met de beste artiesten op de Indicator Mainstage en Decade Stage, een spectaculaire show en 9 uur lang keihard beuken!

Martiniplaza vs Indicator
Na bijna 13 jaar stilte gaat Indicator deze ultieme evenementenlocatie op zaterdag 15 november keihard wakker schudden! Deze locatie biedt meer mogelijkheden om de lat voor Indicator hoger te kunnen leggen, en dat is dan ook de bedoeling! Puntjes worden op de i gezet en er zal meer aandacht uitgaan naar de totaalbeleving van de bezoeker. Een nieuwe locatie betekent ook een nieuwe indeling. Voor deze eerste editie in Martiniplaza zal Indicator worden opgedeeld in twee stages, namelijk de Indicator Mainstage en Indicator Decade Stage.

Indicator Mainstage
Een geïsoleerde zaal met een capaciteit voor duizenden bezoekers vormt het decor voor de Indicator Mainstage. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het stagedesign en het beloofd een spektakel te worden. De artiesten die plaats zullen nemen achter de decks staan garant voor een opbouwende nacht die harder en harder wordt. In de gevarieerde en opbouwende programmering is er ook ruimte vrij gehouden voor talent, met andere woorden zal er dus weer een Indicator DJ-Contest worden gehouden. Check Partyflock of Facebook voor meer info.
De volledige line-up zal deze maand bekend worden gemaakt maar er kan alvast een update worden vrijgegeven. De comeback van deze man werd op Decibel Outdoor eervol ontvangen met een stampvolle tent. Kortom, Adaro is aanwezig op Indicator!

Indicator Decade Stage (2000-2010)
Neerkijkend op de Indicator Mainstage kunnen rond de duizend early hardstyle liefhebbers hier terugreizen in de tijd en oude tijden doen herleven. Rond 1998 begon deze stroming zich te ontwikkelen en het zit nog bij velen in het bloed. De reverse bass, de snerpende sounds en zonder al te breaks gewoon los kunnen blijven gaan. Dat zijn enkele ingrediënten die worden voorgeschoteld door diverse ervaringsdeskundigen Dit duo mag zich deze titel zeker aanmeten want zij hebben door de tijd heen aardig wat mainstages versleten. Ze staan bekend hun energierijke optredens en weten nog steeds volle zalen te trekken. Josh & Wesz zijn ook present op Indicator!

In het kader van oude tijden laten herleven hieronder nog een aantal aftermovies van de edities die in Kardinge hebben plaatsgevonden:

Aftermovie Indicator 12-04-2014Aftermovie Indicator 13-04-2013Tickets & Info
Stap zaterdag 15 november uit de realiteit en stort je in de wereld van Indicator. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan met knallende kortingsacties. Inmiddels zijn de fase 1 tickets uitverkocht en zijn de fase 2 tickets geactiveerd waarmee je alsnog €7,50 korting korting krijgt. Tickets zijn verkrijgbaar via ticketconnect en indicatorhardstyle.nl. De deuren van Martiniplaza gaan voor personen van 18 jaar en ouder open om 22:00 en sluiten weer om 07:00.

In samenwerking met party-vervoer.nl worden er georganiseerde busreizen aangeboden, meer info volgt volgende week op hun site.

Fase 1:€22,50 (sold out)
Fase 2:€25,-
Regular:€32,50

19 opmerkingen

Na bijna 13 jaar stilte
Hmm, was er vorige maand nog op een feestje, dus zo heel stil is het nou ook weer niet geweest.
Wat ik dus zeg is, dat daar iig vorige maand weer een feestje was, in MartiniPlaza, daar stond ik toen zelf in nl.
Puntjes worden op de i gezet en er zal meer aandacht uitgaan naar de totaalbeleving van de bezoeker.

Zorg maar eens voor beter geluid, want in Kardingen was dat echt een drama.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 11 september 2014 om 05:43:
Wat ik dus zeg is, dat daar iig vorige maand weer een feestje was, in MartiniPlaza, daar stond ik toen zelf in nl.

Wat deed jij op de keiweek? Of heb ik zo'n vertekend beeld van je :lol:
Was een weekendje bij een vriend (die daarheen is verhuisd)...en ja..dat was de stapmogelijkheid. Was een dagje eerder nog gekomen om ook te kunnen stappen. Nou ja dat dan maar. 't was cheap, geluid was goed en werd nog aardig gedraaid ook dus was niet verkeerd :D
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 11 september 2014 om 18:30:
Was een weekendje bij een vriend (die daarheen is verhuisd)...en ja..dat was de stapmogelijkheid. Was een dagje eerder nog gekomen om ook te kunnen stappen. Nou ja dat dan maar. 't was cheap, geluid was goed en werd nog aardig gedraaid ook dus was niet verkeerd :D

Mijn hokje van jou was inderdaad dat je geen Gronings studentje was. Gelukkig klopt mn hokje nog een beetje 8-) Voor de rest is het prima voor het uitgaan ja, verbaasde me alleen een beetje over het feest jwt
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 11 september 2014 om 18:30:
Was een weekendje bij een vriend (die daarheen is verhuisd)...

Prima vermaakt man :). Cheap ass drank, prima muziek. Alleen een beetje jammer van al die kinderen, maar dat is vanzelfsprekend natuurlijk ;)

Uitspraak van JSKI op donderdag 11 september 2014 om 20:36:
Voor de rest is het prima voor het uitgaan ja

Groningen zelf of Martiniplaza? Ik vond de locatie zelf niet zo boeiend tbh, gewoon een OK hal, maar veeeeer weg van een RAI of Sporthallen Zuid. En Groningen uitgaan is nog minder :lol:
Uitspraak van Heartpressure op donderdag 11 september 2014 om 21:25:
En Groningen uitgaan is nog minder :lol:

Op zaterdag nacht is het rampzalig.
Donderdag is super gezellig :)
Beide avonden is de gemiddelde leeftijd te jong om het naar je zin te kunnen hebben. Maar voor jou is dat inderdaad prima geschikt :)
Uitspraak van JSKI op donderdag 11 september 2014 om 20:36:
Mijn hokje van jou was inderdaad dat je geen Gronings studentje was. Gelukkig klopt mn hokje nog een beetje 8-)

Hehe dat ben ik zeker niet nee! Maaruhm ja, ah ja je bent er en je wilt wat he..

Uitspraak van JSKI op donderdag 11 september 2014 om 20:36:
verbaasde me alleen een beetje over het feest jwt

haha get it :) Ah ja voor 10tje entree heb je nooit te klagen vind ik zelf :)

Uitspraak van Heartpressure op donderdag 11 september 2014 om 23:20:
Beide avonden is de gemiddelde leeftijd te jong om het naar je zin te kunnen hebben.

Muh, voel je niks van toch.....of toch? ;P
Uitspraak van Heartpressure op donderdag 11 september 2014 om 21:25:
En Groningen uitgaan is nog minder :lol:

Maar wel goedkoop dronken worden. Daar doe je het voor toch?

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 12 september 2014 om 00:04:
Ah ja voor 10tje entree heb je nooit te klagen vind ik zelf :)

Heb je ook gelijk in :)