Partyflock
 
­ Nederland

Metz haalt Housequake naar het strand

gepubliceerd door , op
Metz on the Beach, inmiddels terecht uitgeroepen tot een van het leukste en tofste strandfeest van Nederland, gaat op zondag 10 augustus wel iets heel bijzonders en speciaals doen: Housequake! Van 16.00 tot 01.00uur zal Metz on the Beach dit concept van de residents ROOG en Erick E met een hightech show van alle nieuwste elementen die met licht en geluid te maken hebben, met trots presenteren bij Beachclub Royal in Hoek van Holland.

Dat Metz op deze dag geschiedenis gaat schrijven is al een keihard feit. Metz on the Beach samen met Housequake, nu al een gouden combinatie! Met een exclusieve 2 uur set zullen ROOG en Erick E het Hoeksche strand volledig op zijn kop zetten! The Real House Event heeft vorig jaar al bewezen een dikke open air show neer te kunnen zetten met het mooiste geluid, een kolossaal podium, special effects en een wervelende licht show, iets wat op deze datum ook zeker gaat gebeuren!

Earlybird tickets
Speciaal voor de liefhebbers en de vaste harde kern gaan er aankomende dinsdag 10 juni vanaf 19.00 uur de eerste 100 earlybird tickets online. Deze zijn alleen te bestellen via koop tickets. Let op! Wees er snel bij, de verwachting is dat deze tickets weer snel uitverkocht zullen zijn. Hierna zal de normale voorverkoop van start gaan en deze kaarten zullen 19,50 (ex fee) kosten.