Partyflock

Beachclub Royal

 

Beachclub Royal

op de kaart
Royal (afbeelding)
AdresZeekant 37
3151HW
Hoek van Holland
Nederland
SiteSite beachclubroyal.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit500
Informatie
Beachclub Royal ligt direct aan het brede strand van Hoek van Holland. Een echte beachclub met een groot terras, restaurant, business lounge, kinderparadijs en een capaciteit voor 4500 gasten. Een groot overdekt en verwarmd terras speciaal voor de wat minder mooie dagen.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Royal via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
73·feesten
3·in de toekomst
70·in het verleden
24·nieuwsberichten
19·video's
1711·kliks
1692·bezoekers · herkomst
1012·unieke bezoekers
72Partyflockfans
9 KFacebooklikes
66·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (491 stemmen)
Nieuws
De tweede Metz on the Beach deze zomer outdoor: "Let's go to the beach!" is ons thema en iedereen mag het weten.
Metz on the Beach
26 april 2018
No sunday without Metz. en we gaan er gewoon vanuit, want vertrouwd op zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het heerlijk weer op het strand van Hoek van Holland.
Metz On The Beach goes international! Eind juli bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sonny Fodera GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
Op zondag 15 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het een echte dikke beachparty op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Heb jij al plannen met de Kerst dit jaar? Nou, Latin Lovers kan in ieder geval alvast een avondje voor je inplannen, namelijk een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag in de tofste locatie in Hoek van Holland: Beachclub Royal! Tweede Kerstdag valt dit jaar op een zaterdag, dus we mogen ook op een prima tijdstip beginnen en langer doorgaan, dus van 22.00 tot 04.00 weet jij waar je moet zijn!
Metz On The Beach goes international! In augustus bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sam Divine GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 24 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Niemand minder dan Paris Hilton zal op zaterdag 30 augustus aanstaande een exclusief DJ-optreden geven tijdens het evenement 'Untamed Nights' als onderdeel van het einde van de zomervakantie in Nederland. 20
Voyage heeft haar line-up bekendgemaakt. Op zaterdag 6 september zullen verschillende grootheden uit de dance van de partij zijn bij Beachclub Royal in Hoek van Holland voor een historische avond vol uiteenlopende muziekstijlen. Precies zoals de naam al zegt, het wordt een tijdreis waar Electronic Dance Music (EDM) in allerlei vormen opduikt, twee podia met dj's die de complete geschiedenis van verleden tot heden voorbij laten komen, stoelriemen vast en gaan! 5
Metz on the Beach, inmiddels terecht uitgeroepen tot een van het leukste en tofste strandfeest van Nederland, gaat op zondag 10 augustus wel iets heel bijzonders en speciaals doen: HouseQuake!
1 waardering
koffykut
geweldig