Partyflock
 

Beachclub Royal

op de kaart
Royal
11 juni 2019
AdresZeekant 37
3151 HW
Hoek van Holland
Nederland
Telefoon+31 174 383438
SiteSite beachclubroyal.nl
E-mailinfo@beachclubroyal.nl
Linksfacebookpageinstagram
Capaciteit500

Informatie

Beachclub Royal ligt direct aan het brede strand van Hoek van Holland. Een echte beachclub met een groot terras, restaurant, business lounge, kinderparadijs en een capaciteit voor 4500 gasten. Een groot overdekt en verwarmd terras speciaal voor de wat minder mooie dagen.

Tijdens de zomermaanden is Beachclub Royal met zijn stijlvolle terras en ligbedden "The place to be" voor de echte zonaanbidder. Echte palmen, zand, lounge-seats, vriendelijk personeel en bediening op de hele beachclub zorgt voor het ultieme tropische relax gevoel! Voor onze zakelijke klanten die in alle rust willen vergaderen is er een business lounge met een geweldig uitzicht op zee en strand. Dat Beachclub Royal een officieel erkende trouwlocatie is maakt het mogelijk dat er echt op het strand getrouwd wordt.
Boek een overnachting in of in de buurt van Royal via Booking.com.

Statistieken

99·feesten
3·in de toekomst
96·in het verleden
25·nieuwsberichten
21·video's
1749·bezoekers · herkomst
1036·unieke bezoekers
174Partyflockfans
56·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (107.7951 stemmen)

Nieuws

Blendfest
10 mei 2019
Na onze uitzinnige en uitverkochte 5 year anniversary in 2018, hebben wij het afgelopen half jaar lang nagedacht hoe we op zaterdag 6 juli 2019 de afgelopen editie zouden kunnen overtreffen en welk thema we kunnen koppelen aan de 6e editie van blendfest. 1
De tweede Metz on the Beach deze zomer outdoor: "Let's go to the beach!" is ons thema en iedereen mag het weten.
Metz on the Beach
26 april 2018
No sunday without Metz. en we gaan er gewoon vanuit, want vertrouwd op zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het heerlijk weer op het strand van Hoek van Holland.
Metz On The Beach goes international! Eind juli bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sonny Fodera GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
Op zondag 15 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het een echte dikke beachparty op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Heb jij al plannen met de Kerst dit jaar? Nou, Latin Lovers kan in ieder geval alvast een avondje voor je inplannen, namelijk een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag in de tofste locatie in Hoek van Holland: Beachclub Royal! Tweede Kerstdag valt dit jaar op een zaterdag, dus we mogen ook op een prima tijdstip beginnen en langer doorgaan, dus van 22.00 tot 04.00 weet jij waar je moet zijn!
Metz On The Beach goes international! In augustus bereikt het kwik haar hoogtepunt als nooit tevoren en The Real House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Beachclub Royal met een internationale headliner op het programma: Sam Divine GB van het prestigieuze Defected komt dan speciaal voor Metz naar Hoek van Holland!
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 24 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Niemand minder dan Paris Hilton zal op zaterdag 30 augustus aanstaande een exclusief DJ-optreden geven tijdens het evenement 'Untamed Nights' als onderdeel van het einde van de zomervakantie in Nederland. 20
Voyage heeft haar line-up bekendgemaakt. Op zaterdag 6 september zullen verschillende grootheden uit de dance van de partij zijn bij Beachclub Royal in Hoek van Holland voor een historische avond vol uiteenlopende muziekstijlen. Precies zoals de naam al zegt, het wordt een tijdreis waar Electronic Dance Music (EDM) in allerlei vormen opduikt, twee podia met dj's die de complete geschiedenis van verleden tot heden voorbij laten komen, stoelriemen vast en gaan! 5

1 waardering

koffykut
geweldig