Partyflock
 

Metz on the Beach viert Pasen met dikke line up in Rockanje

gepubliceerd door , op
Metz on the Beach
11 maart 2014
FeestMetz on the Beach · Easter Sunday
Datumzondag 20 april 2014
WinactieMetz on the Beach actiegesloten
LocatieView
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want Pasen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje namelijk op de Paaszondag van 20 april. In een heerlijk verwarmde (als het nodig is) en met dik geluid en decor uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Easter Sunday met een sterkere line-up dan ooit tevoren: Lucien Foort, Roul and Doors, Jasper Clash, Chris Rox en MC Stanford live op de vocalen!

Na zijn topset van januari dit jaar in Blender, Rotterdam is de geliefde rastakoing Lucien Foort weer helemaal terug bij zijn Real House roots. Ook op het strand van Rockanje zal hij iedereen weer meenemen in zijn journey wat puur genot gaat opleveren! Roul and Doors, het meest energieke duo van de lage landen, komen ook de kustlijn en zandkorrels weer volledig op zijn kopzetten met een denderende set zoals alleen zij dit kunnen! 'Blackout', 'Elements', 'Turn it Up' en 'Follow the Sound', Metz is er klaar voor!

Natuurlijk komen ook de vaste residents van Metz samen met het fantastische publiek de Pasen vieren. Jasper Clash zal de dag openen met een opwarmset zoals alleen hij dat kan, Chris Rox met de Rotterdamse sound en vocalen komen deze Paaszondag van de altijd pompende MC Stanford die als hij niet hoeft op te treden tijdens Metz gewoon op de dansvloer staat!

Kaarten kosten 15 euro (ex fee) en zijn online te bestellen via koop tickets en bij alle Primera winkels in Nederland.