Partyflock

Strandclub View

Strandclub View

op de kaart
View (afbeelding)
AdresTweede Slag 8
3235 CR
Rockanje
Telefoon+31 181 402131
SiteSite viewrockanje.nl
E-mailinfo@viewrockanje.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Opvolger van Papagayo Beachclub.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van View via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda View
WIN254 bezoekers
Chris Rox, Funkerman, Haits, Jasper Clash, Kim Kaos, La Fuente
Statistieken


x
56·feesten
1·in de toekomst
55·in het verleden
32·nieuwsberichten
12·video's
1440·kliks
1282·bezoekers · herkomst
636·unieke bezoekers
30Partyflockfans · herkomst
2.1 KFacebooklikes
107·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (389 stemmen)
Nieuws
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2018 op de Paaszondag van 1 april.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken ze de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en 'The Real House Event' host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 10 juli dan toch echt van start. The Real House Event, Metz, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'On The Beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up waar nu al superlatieven voor tekort komenů ROOG b2b Erick E met een twee uur durende closing set, Chris Rox b2b Jasper Clash met een exclusieve drie uur durende set, Diephuis, Yade die haar debuut maakt en maar liefst twee masters of ceremony namelijk MC Roga & MC Haits!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening van het strandseizoen van Strandclub View in Rockanje op de Paaszondag van 27 maart.
In een heerlijk verwarmde en in volledige kerstsfeer uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Christmas Edition met een line-up van zeer hoog muzikaal niveau: Benny Rodrigues (2 hour set) Chris Rox b2b Jasper Clash (3 hour set) Richard Penning en MC Patrick Brown!
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje.
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 12 juli dan echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want de start van de feestdagen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande drie jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op Kerstavond, namelijk op woensdag 24 december!
Met de internationale editie van vorig jaar nog vers in het geheugen om het zomerseizoen af te sluiten, komt The Real House Event op zondag 24 augustus weer met een internationale twist naar Strandclub View in Rockanje. Niemand minder dan DJ Rae zal pronken tijdens de sluiting van de On The Beach editions deze zomer.