Partyflock

Strandclub View

 

Strandclub View

op de kaart
View (afbeelding)
AdresTweede Slag 8
3235 CR
Rockanje
Nederland
SiteSite viewrockanje.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Opvolger van Papagayo Beachclub.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van View via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda View
Laatste feest was op zondag 26 augustus 2018: Metz on the beach
Statistieken


x
58·feesten
geen·in de toekomst
58·in het verleden
34·nieuwsberichten
11·video's
1460·kliks
1325·bezoekers · herkomst
646·unieke bezoekers
29Partyflockfans
2.4 KFacebooklikes
107·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (414 stemmen)
Nieuws
Aan al het mooie komt een einde, maar laat deze zomer alsjeblieft nog even wat langer duren... gelukkig is dit ook het geval, want volgens alle weerprofeten blijft het ook in de maand augsutus heerlijk aangenaam en prima te doen.
Metz On The Beach
11 juni 2018
De aller, aller eerste vertrouwde Metz on the Beach bij Beachclub View in Rockanje deze zomer en op de enige echte manier hoe we dit kunnen doen: buiten! Op zondag 15 juli is de datum dat we de 'outdoor' editie van Metz vieren en daarmee het startsein geven voor een prachtige zomer met mooie feesten.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2018 op de Paaszondag van 1 april.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken ze de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en 'The Real House Event' host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits!
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 10 juli dan toch echt van start. The Real House Event, Metz, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'On The Beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up waar nu al superlatieven voor tekort komen… ROOG b2b Erick E met een twee uur durende closing set, Chris Rox b2b Jasper Clash met een exclusieve drie uur durende set, Diephuis, Yade die haar debuut maakt en maar liefst twee masters of ceremony namelijk MC Roga & MC Haits!
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening van het strandseizoen van Strandclub View in Rockanje op de Paaszondag van 27 maart.
In een heerlijk verwarmde en in volledige kerstsfeer uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Christmas Edition met een line-up van zeer hoog muzikaal niveau: Benny Rodrigues (2 hour set) Chris Rox b2b Jasper Clash (3 hour set) Richard Penning en MC Patrick Brown!
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje.
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 12 juli dan echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!