Partyflock
 
­ Nederland

Distraction · Happy Hard Easter

gepubliceerd door , op
Distraction
25 februari 2014
FeestDistraction · Happy Hard Easter
Datumzaterdag 19 april 2014
WinactieDistraction actiegesloten
LocatieEclipse
Op 19 april komen Eclipse en Core ConneXion met een speciaal hardstyle paas-evenement in Club Eclipse, geheel in de traditie van de fantastische hardstyle events die al eerder hebben plaatsgevonden op deze locatie. Wie kent ze niet, de Scantraxx, A2 Records en andere dikke label nights? Club Eclipse zal helemaal worden omgetoverd tot hardstyle-tempel zoals het ooit bedoeld was met haar keiharde sound, vette lichtshow, een gruwelijk podium, imponerende lasers en extra entertainment zoals danseressen. Dat kan je allemaal verwachten tijdens Distraction!

  • D-Block & S-te-Fan dit hardstyle-duo is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de scene met aan de lopende band dikke hits zoals 'The next Level' en 'From the hard'.
  • Deepack, waar deze mannen binnen komen is het standaard feest, met hun afwisselende sets hebben zij voor ieder wat wils.
  • Juized is een euforische DJ die nog wel eens verrassend hard uit de hoek kan gaan komen.
  • F8trix is tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grote namen in de hardstyle wereld, met de eigen hit 'runaway' is hij een goede vertegenwoordiger van de Scantraxx sound.
  • Paulistos maakte zijn debuut in de Eclipse een half jaar geleden bij Angels & Demons het event van zijn eigen label Hard Music Records.
  • Dazzler loopt al wat jaren mee in de hardcore scene en gaat de avond in style afsluiten met de beste hardcore van deze tijd.
  • Shizzler zal met zijn vette vocals deze hele avond aan elkaar praten.
  • Aankomend talenten tijdens Distraction zijn Envine en DeeWolf, zij gaan voor het eerst hun opwachting maken in de Eclipse!

Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastisch feest en zo gaan je stampend de Pasen in.



(Super) early bird actie
Voor de snelle beslissers hebben wij een super early bird, voor slechts € 7,50 kun jij erbij zijn. Let op: er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar voor deze prijs en deze actie eindigt op 17 februari. Wees er snel bij want die line-up word alleen maar beter.

Tickets
De reguliere tickets kosten vanaf 18 maart €20.

VIP Tickets
Er zijn ook VIP Tickets beschikbaar. Met de VIP Tickets krijg je een uniek Distraction: Happy Hard Easter shirt en maak je gratis gebruik van de faciliteiten zoals garderobe en toilet in Eclipse. Verder krijg je snacks en een welkomstdrankje. En dat uiteraard allemaal op de VIP area waar ook de artiesten tijdens het evenement vertoeven. De VIP Tickets kosten € 40,00

Tickets verkrijgbaar via Club Eclipse website, Core ConneXion & Club Eclipse Facebook en Free Record Shop.

Facebookevent
Club Eclipse: www.club-eclipse.nl [presence element=location id=15548]{aanwezigheid niet begrepen}
Core ConneXion: www.core-c.nl [presence element=organization id=232]{aanwezigheid niet begrepen}