Partyflock
 
­ Nederland

CRIZIZ

gepubliceerd door , op
Criziz
25 juni 2013
Nadat Smackdown en Nekrolog!k toch enigszins uit Nederland verdwenen zijn met hun feesten is er een gat ontstaan en nam de vraag naar artiesten van deze labels toe. Hierop hebben NG-NG en Club Rodenburg besloten een evenement te organiseren dat ook nog eens in samenwerking is met het label Audiosickness. Drie toplabels voor de prijs van één dus!

De reden waarom NG-NG voor Club Rodenburg gekozen heeft, is omdat het een locatie is centraal gelegen in het land, een dik geluidsysteem heeft en veel potentie voor deze evenementen. Voor degenen die nog nooit de locatie bezocht hebben, kom het zelf maar eens allemaal aanschouwen!

Deze avond zal in het teken staan van UK hardcore, drum & bass, industrial hardcore en crossbreed. Naast grootmeesters Bryan Fury, Hellfish, SXT aka Tieum, Akira en Thrasher zijn ook artiesten aanwezig die weinig tot geen boekingen in Nederland gehad hebben en dus erg exclusief te bewonderen zijn tijdens dit evenement. Namen als Dolphin live, Skeeta, Homeboy, Ak-Industry en Noizeskill zullen jullie met een combinatie van muziek van de oudere garde en newstyle met open mond laten staan. En dan helemaal uit je plaat laten gaan!

Ook aan de weg aan het timmerend in hardcore land is Detest, een Duitse beukmachine bekend van de dikke kicks in zijn tracks.
Ook Fracture 4 verdiend speciale aandacht. Deze gigant in zijn genre heeft, naar horen zeggen, de beste set op QBASE 2013 neergezet. Goed moment om het te herbeleven!

DJ Plague zal jullie ook van een goede portie speedcore en terror voorzien. Nekrolog1k live en Axe Gabba Murda Mob zullen ook een knalset weggeven, minder mag je niet verwachten van deze grootheden natuurlijk!
Element: Destruction zal deze Line-up afmaken, waarschijnlijk de minst bekende van de Line-up maar zeker niet de minste.

Early birds voor €14 zijn al uitverkocht, kaarten zijn voor €20 in de voorverkoop nog beschikbaar!

11 opmerkingen

moeilijk dikke line-up, en een goede vervanger voor het gemis van qore 3.0 :yes:
Dat Fracture 4 de beste set op Qbase heeft neergezet is niets van gelogen (L)
laatste aanpassing
Dit wordt een monsterlijk vet feest
 
early bird in the pocket :D
NG-NG back in town _0_
Uitspraak van lucje_b op dinsdag 1 oktober 2013 om 22:41:
NG-NG back in town _0_


Juist :D
 
Terror/Speedcore :honger:
erg goed om ng-ng weer te zien, nog meer in de toekomst?
Uitspraak van radic op donderdag 17 oktober 2013 om 12:19:
erg goed om ng-ng weer te zien, nog meer in de toekomst?


Verzoekje: Digital Assault in Rdam?
Uitspraak van radic op donderdag 17 oktober 2013 om 12:19:
erg goed om ng-ng weer te zien, nog meer in de toekomst?


Feesten in doornroosje hopelijk