Partyflock
 

Boomerang Beach Closing Party

gepubliceerd door , op
Na een succesvolle en onverwacht warme zomer, met veel geslaagde en leuke feesten, wordt het seizoen 2013 afgesloten met een knalfeest! We rekenen wederom op een stralende dag, waarin we met de beste muziek alvast een klein voorproefje geven voor 2014. Wellicht wat vroeg maar volgend jaar gaat er dan ook veel spektakel plaatsvinden. Voor 5 oktober hebben we een killer line-up samen weten te stellen die zal doen verlangen naar een korte winter en een lange, hete nieuwe zomer.
De productie is in handen van de Integrate organisatie. Daarmee is niet alleen de professionaliteit maar ook de gezelligheid gewaarborgd. De eerste Integrate strandeditie was bijzonder geslaagd en gebombardeerd tot het leukste strandfeest van 2013 op Scheveningen.

Line-up
Frank Farrell - Resident dj en organisator van Integrate. Sinds jaar en dag een groot muziekliefhebber en platenverzamelaar. In die hoedanigheid weet hij elke keer met de meest verrassende muziek uit de hoek te komen. Hij zal de opening voor zijn rekening nemen.

Benny Rodrigues - Benny was de wegbereider voor alle jonge House en Techno dj's van vandaag de dag. Als jonge hond leerde hij de dj-kunsten van Michel de Hey, als vaste bezoeker van de legendarische Future avonden. Benny is nog steeds die leergierige enthousiasteling, want behalve achter de decks is hij ook zeer regelmatig op de dansvloer te vinden. Luisterend en genietend van zijn helden. Die passie neemt hij mee als hij staat te deejayen. Daarom behoort Benny tot de absolute top van Nederland.

Ramon (La DS) – Ramon was van begin af aan de vaste dj van de eerste Haagse House club; La DS. Geen dance minnende Hagenees die zijn naam niet kent of die niet zijn muzikale opvoeding heeft genoten bij deze goedlachse muziekfreak. Ramon draait al lang mee en die ervaring speelt mee tijdens zijn sets, die altijd gericht zijn op de dansvloer. Zijn muzieksmaak is nog steeds niet te versmaden.

Mirella Kroes – Mirella is één van de snelst stijgende Techno sterren van de laatste paar jaar. Oorspronkelijk afkomstig uit het oosten van het land, heeft ze nu haar draai gevonden in Amsterdam. Van daaruit vliegt ze weer uit langs vele festivals, clubs en evenementen door het land maar ook Parijs, Londen en Berlijn doet ze regelmatig aan. Niet raar natuurlijk voor een meisje dat in de Techno tempel Doornroosje haar carrière is gestart.