Partyflock
 

KNIP

gepubliceerd door , op
KNIP
30 januari 2013
Inhoud



Viral

Oh yeah, I'm lovin' it!



Deze week verschenen recensies

Ferry Corsten presents Full On Ibiza
Ferry is on fire! Zijn Full On concept gaat werkelijk de gehele wereld over en nu hebben we de nieuwe compilatie cd in handen.
Ripperton - A Little Part Of Shade
Ripperton is een Zwitser die als producer nog niet zo lang geleden het licht zag. In 2006 begon hij voorzichtig aan, maar pas in 2010 volgde zijn debuutalbum. Na dat overweldigende succes is er nu een sequel; A Little Part Of Shade.
Washerman - Raw Poet
Gianni Siravo gaat al heel wat jaren mee, onder verschillende namen. Nu komt hij met zijn album 'Raw Poet' , onder de artiestennaam Washerman. Gemaakt met onder andere een Roland 909, een Juno 60 en wat andere synths levert hij een uniek album af, wat menig voetjes van de vloer zal brengen.


Deze week te winnen

Krap bij kas? Of ben je een geluksvogel? Op deze pagina vind je alle winacties waarbij je kansmaakt op bijvoorbeeld vrijkaarten, gastenlijstplaatsen en e-tickets. We pikken er nu een paar leuke acties uit:



Doe mee en win!


Foto van de week


..Danny Deurbel.. maakte tijdens Q-BASE dit plaatje:



Waar vind je onze fotografen?

Ook deze week gaan onze fotografen weer op pad om kans te maken op de titel 'Foto van de week' en ook om jou op de gevoelige plaat vast te leggen en natuurlijk mooie events in beeld te brengen. Deze week kun je setjes verwachten van de volgende evenementen:

zaterdag 14 september 2013:Dream Village
Ferry Corsten on The Beach
Smeerboel Festival
[party=Add gevonden, placeholder voor partyid]


Ondertussen op Flock.....

Elke week kijken we welke opmerkingen en forumberichten de meeste karmapunten verzamelen. Zowel positief als negatief.....wel binnen de grenzen van het toelaatbare natuurlijk ;)

Deze week scoorde dit bericht de meeste karma.


Trimbos beantwoordt jouw vraag!


Waarom kun je geen pillen meer testen op feesten?


In een grijs verleden kon je pillen nog testen op feesten. Veel mensen denken ten onrechte dat dit nog recentelijk mogelijk was, maar dit is toch echt al een hele tijd geleden. De 'safe house campagne' kwam op gang in 1987 toen XTC in Nederland in opkomst was. Het eerste kabinet-Balkenende verbood het weer in 2002. Wel bestaat er de mogelijkheid om tijdens kantooruren drugs te laten testen via de testservices, zie adressen op onze site.

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het geen goed idee is om XTC te kunnen laten testen op feesten. Ten eerste hanteren de meeste feestorganisatoren een zero-tolerance drugsbeleid en wordt er streng gefouilleerd bij de deur. Het zou dan ook raar zijn om, eenmaal binnen, je drugs te kunnen laten testen, zonder dat je strafbaar bent wegens drugsbezit. Verder geeft het testen van drugs op feesten een "schijnveiligheid". Er zou dan een sneltest worden uitgevoerd. Probleem bij deze testen is dat je niet weet hoeveel milligram werkzame stof er in je pil zit (dus geen informatie over dosering) én je komt er ook niet achter of er andere, mogelijk schadelijke, stoffen in zitten. Slechts een klein deel van de pillen kan worden herkend. Dit is zeer gevaarlijk gezien de huidige XTC-markt met hooggedoseerde en met PMMA vervuilde pillen.

Wat wel een optie zou zijn, is een mobiel lab dat op feesten ingezet kan worden. Dit klinkt als een utopie maar in Zwitserland hebben ze hier mee geëxperimenteerd. Sinds 1998 hebben ze op meer dan 100 feesten drugsmonsters getest. In 20 minuten kreeg je een analyse van je aangeleverde drugsmonster. Het analyseren van drugsmonsters kost veel geld. Daarnaast is het niet aannemelijk dat iemand die op een feest zijn drugs zou testen enkele ogenblikken voordat hij/zij wil gaan gebruiken, de pil die eigenlijk niet verantwoord is om in te nemen, weg zal gooien. Tot slot is de omgeving van een feest niet ideaal voor het geven van een goede verantwoorde, individuele boodschap over het gebruik van drugs (lawaai, mensen zijn al onder invloed etc.).

Kortom allerlei verschillende redenen waarom je je pillen niet kunt laten testen op feesten. Maar gelukkig is er in Nederland wel de mogelijkheid om drugs te laten testen, maar dan op kantoor.

We zijn benieuwd hoe jullie hierover denken.



Lees meer over het Trimbos-instituut op Partyflock.
Alle eerder beantwoorde vragen bekijken? Dat kan hier!
Heb jij vragen over alcohol en drugs die je graag beantwoord ziet door het Trimbos-instituut? Stel deze in het vragentopic!


Oeps!




Prio 2 Ongeval Wegvervoer Materieel (Aanrijding met wild) (Soort dier: eeuh....reuzenhert?) | #p2000


Hilarisch

Geen beter vermaak dan leedvermaak....compilatie van pijnlijke momenten:



In de spotlight


Nick en waarom heb je deze nickname?
Carmen;),omdat Carmen mijn echte naam is en ik dat alleen zo saai vond, dus heb ik er een smiley achter geplakt!
Echte naam: Carmen dus
Leeftijd: 19
Woonplaats: Amersfoort
Relatie: nee

Dark of Light?
Dark, ik irriteer me altijd aan Light omdat het niet zo prettig is voor mijn ogen.

Wat doe je voor werk naast het flocken?
Ik werk in het weekend als Promoter voor verschillende werken en daarnaast nog 2 dagen op kantoor als financieel medewerkster.

Hoe heb je partyflock ontdekt?
Ik was naar een feest geweest en zocht een nummer uit een set, dus toen heb ik het bij het forum van dat feest gevraagd. Ik wist via vrienden namelijk van het bestaan van Partyflock af.

Wat gebruik je het meest op Partyflock?
Toch wel de agenda. Vind het altijd leuk om te zien wie waar heengaan en wanneer welke feesten zijn en de line-up ervan. (ik ben nogal chaotisch en de agenda maakt het lekker overzichtelijk)

Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
De mensen die heel serieus op opmerkingen ingaan terwijl het sarcasme er vanaf druipt. Dan denk ik bij mezelf: doe gewoon gezellig mee..

Wat zou jij doen als je één dag de baas van Partyflock was?
Ik zou de winacties op mijn naam laten zetten van feesten waar ik graag heen wil o:) het is eenmaal een dure hobby!

Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
Dan denk ik Loudness in april dit jaar. Ik vind het een hele leuke locatie, de setjes waren ook echt top! Vanaf dit feest ben ik ook de RAW hardstyle kant opgegaan.

Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
Ik zou de marketing wel willen doen! Ben nu bezig met de studie bedrijfskunde en wil uiteindelijk de marketing kant op. Ik denk dat de dancewereld wel een van de meest vrije vormen van marketing heeft namelijk.

Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Daar kunnen we niet omheen, dat is SQooby-Doo , op elk forum zie ik hem wel voorbij komen zelfs als die niet naar dat feestje gaat. En nu gaat die hier waarschijnlijk ook weer op reageren. Hoi SQoob :bye:

Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
Hardstyle! Toen ik 12 jaar was luisterde ik veel hardcore, toen ben ik overgestapt op de rock. Toen ik 18 werd hebben mijn vrienden me meegesleept naar een hardcore feestje (Thrillogy 2012) en er waren nog twee andere jongens mee en die zeiden kom ga met ons mee naar de hardstyle! En sindsdien ben ik helemaal fan!

Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor?
Nee, wel eens een waarschuwing van een beheerder in mijn inbox maar voor de rest niks. Dat was omdat ik 'ongepaste opmerkingen' heb gemaakt, waarschijnlijk over het lichaam van een vrouw met ♥ [B.O.T]:vaag:Danny:rot: / Crystalsh0ck :lol:

Wat zou je graag anders zien op flock?
Meer respect naar elkaar toe. Ik vind het best om af en toe een lolletje te trappen, maar soms gaat het wel echt te ver.

Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
Nee helaas nog niet! Als ik nou een dag baas van Partyflock mag zijn komt daar verandering in!

Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
Dat is van Groningen-Amsterdam. We hadden overdag Indicator en wilden heel graag nog naar Penoze toe, dus hebben we dat als verjaardagscadeautje voor een vriend gedaan!

Schuw of fotogeil?
Van professionele fotografen toch wel schuw, maar met camera's van vrienden ben ik wel in voor een foto! Ik heb namelijk het talent om soms afschuwelijk op foto's te staan en dan wil ik liever niet op het internet staan :lol:

Ben je donateur en waarom (niet)?
Nee, ik ben ook maar een arme studente.

Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
Twee maanden geleden? Ik weet het geeneens meer.. wordt maar weer eens tijd dan!

Als je zelf een vraag een deze lijst toe mag voegen voor anderen, welke zou dat zijn?
Kroket of frikandel?

Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
een 8! Er is altijd ruimte voor verbetering, maar over het algemeen vind ik het een prima site met leuke mensen!

Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
Pier, QQ, en Sharon. :bye:

We bedanken Carmen;) voor de antwoorden! Wil jij ook een keer in de Spotlight? Stuur ons een berichtje! Zonder nieuwe inzendingen zal dit de laatste editie zijn van de Spotlight!

Anekdotes


Onze zender, (wekelijks te zien donderdags op Salto 1 van 22:30 tot 22:00), wil de kijker een breed cultuurpakket bieden. Beeldende kunst, dans, klassieke muziek, jazz, pop, folk enz. Jullie festival past prima in onze doelstelling en we wilden dan ook graag de 31ste bij jullie komen filmen. We willen met twee camera mensen komen en iemand die een artikel voor onze website gaat schrijven.


Spannend.....zouden ze ook koffie halen als we erom vragen?

Mop van de week

Een jonge Nederlander is samen met zijn baas op weg naar Tokyo in Japan voor een belangrijke zakenmissie. Baas:'Is dit de eerste maal dat je naar Japan komt?' Jongen:'Ja ja, en ik zou zo graag die Japanese geisha's ontmoeten. Naar het schijnt zijn ze fantastisch in bed.' Baas:'Inderdaad, ik zal je tonen waar je één van de beste van heel Japan kunt vinden.' De baas neemt hem mee naar de achterbuurten van Tokyo en wenst hem een goede avond, maar herinnert hem eraan dat hij morgen vroeg met de klant gaat golfen. Jongen: 'Geen probleem, baas.' En hij gaat binnen in het huis van de geisha.

De geisha begroet de jongeman en biedt hem direct wat te drinken aan. Na enkele glazen sake gaan ze naar bed. De jongen bespringt de geisha en neemt haar langs voren. Na enkele minuten roept de geisha zeer luid en met veel gekreun:'Mmmm Nachagai ana!'De jongeman, opgehitst door het gekreun, gaat verder en weer roept de geisha met veel gekreun:'Aaaah Nachagai ana!'Die avond neemt hij de geisha wel drie maal en steeds roept ze:'Nachagai ana!' Voldaan keert hij terug naar zijn hotel en denkt bij zichzelf:'Ik moet wel heel goed zijn om na elke beurt zo'n compliment als 'Nachagai ana' te krijgen.'

De volgende morgen gaat hij golfen met de Japanse klant. Na enkele minuten is het duidelijk dat de Japanner zeer goed kan golfen. De jongen denkt bij zichzelf:'De volgende keer als hij de bal nog eens in de hole slaat moet ik hem een complimentje geven.'Bij de volgende slag in de hole zegt hij:'Bravo meneer, euh ... Nachagai ana!' De Japanner kijkt op en zegt:'Hoe bedoelt u 'Niet in het goede gaatje?''




Heb je tips voor de KNIP? Leuke filmpjes, deelnemers voor de Spotlight, grappige filmpjes, plaatjes en moppen zijn meer dan welkom! Stuur ons een berichtje!

7 opmerkingen

Onze zender, (wekelijks te zien donderdags op Salto 1 van 22:30 tot 22:00), wil de kijker een breed cultuurpakket bieden. Beeldende kunst, dans, klassieke muziek, jazz, pop, folk enz. Jullie festival past prima in onze doelstelling en we wilden dan ook graag de 31ste bij jullie komen filmen. We willen met twee camera mensen komen en iemand die een artikel voor onze website gaat schrijven.


van 22:30 tot 22:00, lange uizending :bier:
Uitspraak van V0NK op woensdag 11 september 2013 om 19:25:
van 22:30 tot 22:00, lange uizending :bier:


:lol: Was mij/ons niet eens opgevallen :p
Uitspraak van V0NK op woensdag 11 september 2013 om 19:25:
van 22:30 tot 22:00, lange uizending


ja ik dacht al, vandaar dat ze het over koffie hadden
Mooie foto van Q-Base!!
:bye: Carmen :flower:

Thnx voor de eervolle vermelding....:kusje2:
Dat was omdat ik 'ongepaste opmerkingen' heb gemaakt, waarschijnlijk over het lichaam van een vrouw met ♥ [B.O.T]:vaag:Danny:rot: / Crystalsh0ck

zeer waarschijjnlijk had dit met tetteng te maken :lol: