Partyflock
 

Soixante Neuf viert elfjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Zaterdag 14 september viert Soixante Neuf het heugelijke feit dat zij alweer elf jaar geleden begonnen is in een woonkamer in een grachtenpand aan één van de mooie grachten van Amsterdam. Zaterdag 14 september is het ook elf jaar geleden dat dit concept is begonnen in de stad Amsterdam, met als doel vele steden in heel Nederland te veroveren! Ook is het dan alweer elf jaar geleden dat zij haar eerste babygeluiden maakte. En nu, elf jaar later heeft Soixante Neuf internationaal muzikaal lawaai doen opbloeien tot de meest hippe feesten, die vele steden in Nederland hebben veroverd! Zaterdag 14 september viert Soixante Neuf haar 11de verjaardag en dat moet groots gevierd worden, dus zorg dat je erbij bent!

Omdat dit zo'n speciale avond is, is voor deze keer de Little Buddha open tot 06:00 uur, ja je leest het goed, tot zes uur open!
'Come party with us all night long!'

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Op een verjaardag hoor je te trakteren. En dat doet Soixante Neuf graag. Maak je dan ook klaar voor een muzikale traktatie door de toppers van de scene op dit moment, ter gelegenheid van haar elfde verjaardag:



Speciaal voor de dames is er een aparte 'ladies only entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je voorverkoopkaartje via deze ingang naar binnen. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar via de website www.soixante-neuf.nl. De hosting wordt gedaan door Tony (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!