Partyflock
 
­ Nederland

Andere Koek naar Wunderbar Nijmegen

gepubliceerd door , op
Andere Koek
2 juni 2013
FeestAndere Koek · Think out of the Box
Datumvrijdag 21 juni 2013
LocatieWunderbar
De eerste Andere Koek zal op vrijdag 21 juni worden gebakken! De Wunderbar zal op z'n kop worden gezet, uitgeklopt en uitgewrongen. De vreemdste voorwerpen zullen je zinnen doen prikkelen met zowaar een heuse koekjesbakkerij voor de zoete lekkerbekjes.

De benodigde ingrediënten om deze Andere Koek te bakken zijn: eigenheid, fijne beats, creativiteit, originaliteit, warmte, verbondenheid, openheid, gezelligheid, veel Liefde en anders zijn is ok... Dit moet natuurlijk wel nog worden gemixt en in de oven. En hier kan 'Andere Koek' de broodnodige hulp en inzet van jullie bij gebruiken. Laat je creativiteit gelden en niet begrenzen: think out of the box! Om het geheel nog wat smeuïger te maken wordt de meest originele verschijning beloond met een fantastische prijs! Maar dat is nog een verrassing.

Uw banketbakkers van deze avond:

Jesse Marcinski
Een echte troubadour. Eind jaren 90 met het housevirus besmet geraakt en heeft in zijn zoektocht naar de ziel van muziek al op vele plaatsen gewoond, geluisterd en gedraaid (Doornroosje, Shoeless). Een bezige bij voor wie de tijd nu is gekomen om zijn eigen muziekinitiatief te starten. Jesse zal de oven aanzetten en lekker opstoken tot een broeierige warmte..

Rogier Zeebregts
Organisator van Hemels en een graag geziene dj, die zijn kunsten reeds op vele festivals en feesten (Stereo Sunday, Doornroosje) heeft getoond. Meer bekend in het zuiden van het land, maar ook over de landsgrenzen heeft hij al een flinke achterban veroverd, die loopt van Berlijn tot Gent. Rogier zal met zijn borrelende beats de temperatuur strak naar het kookpunt draaien.

MiShy
Medeorganisator van Titty Twister en muziekliefhebber pur sang. Zelf klein van stuk, maar zijn dj-sets... daar kun je niet omheen. Hij sleurt je mee naar nog hogere temperaturen en laat je daar broeien en gloeien. MiShy zal uiteindelijk met de vlam in de pan de boel flink laten overkoken.

Deze avond geeft Andere Koek de voorzet om samen met jullie de oven op standje hoogst te zetten, ze bruin te bakken en iets nieuws op de Nijmeegse menukaart te knallen!