Partyflock
 
­ Nederland

Convoi Exceptionnel
Industrieel gedonder in Groningen

gepubliceerd door , op
25 Mei 2013 zal voor het eerst in de geschiedenis in club Paradigm een industrial hardcore getinte avond plaatsvinden. De voormalige graansilo leent zich met haar industriële karakter perfect voor dit nieuwe concept. Convoi Exceptionnel presenteert met trots dan ook een spetterende line-up voor deze eerste editie.

Line-up
Een primeur en geschiedkundig moment in aanstorm; Mindustries Live. Deze twee mannen zijn na hun debuut album 'Deus Ex Machina' niet meer weg te denken uit de scene. Deze avond zullen ze voor het eerst een unieke live-set neer gaan zetten, bijzijn = meemaken!

Daarnaast wordt niemand minder dan Stormtrooper ingevlogen. Met de laatste jaren releases uiteenlopend tussen tergend langzamere industrial en recentelijk tracks meer in de 'crossbreed' hoek belooft dit een set te worden die je trommelvliezen weg zullen blazen.

Als kers op deze fantastische taart is niemand minder dan The DJ Producer de laatste internationale toevoeging. De beste man komt halverwege deze maand met een nieuw album uit waar menig fan nu al niet op kan wachten. UK Hardcore van de allerhoogste plank, met precisie voor de mix en altijd 'all the way', zal hij de laatste uurtje van deze avond voor zijn rekening nemen.

Gronings finest Dither is een graag geziene gast de afgelopen jaren. Met boekingen op Thunderdome, Qore3.0, Club r_Aw, en festival als Decibel, Defqon en Dominator heeft hij zijn strepen meer dan verdient. Dit keer in plaats van in het buitenland gewoon in zijn hometown Groningen te bewonderen.

Locals O.C.S. (a.k.a. Rabutu) en UlsT zullen de eerste uurtjes voor hun rekening nemen om van industriele techno, via hard-techno en schranz het pad te plaveien voor de rest van de avond.

Promotie mix


Speciaal voor deze avond heeft Dither een promotie mix in elkaar gedraaid. In deze vijftig minuten durende mix komen alle stijlen aan bod die je kunt verwachten op 25 mei in Paradigm te Groningen

Convoi Exceptionnel: a transport through the industrial styles

5 opmerkingen

Dikke line up zeg!
Liep net langs deze poster op 't bevrijdingsfestival, dacht al wow dat ziet er goed uit (y)
Ziet er geweldig uit!