Partyflock
 

Latin Lovers at the beach
Grand opening Beachclub Fuel Bloemendaal met o.a. Roog & La Fuente

gepubliceerd door , op
Latin Lovers at the beach
26 maart 2013
FeestLatin Lovers · at the beach
Datumzondag 21 april 2013
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieFuel Site
Ondanks dat de temperaturen op dit moment nog anders doen vermoeden staat het strandseizoen op het punt van beginnen. Dat betekent dat Latin Lovers weer het Bloemendaalse strand gaat opzoeken met heel veel zomerse beats, tribals, vocals, cocktails, palmbomen, trommels en warmte! Op zondag 21 april vindt de Grand Opening van Latin Lovers plaats bij Beachclub Fuel op het meest populaire party strand van Nederland: Bloemendaal.

Line-up
Uiteraard pakt Latin Lovers uit voor de Grand Opening met een selectie van de favorieten Latin Lovers artiesten. Om te beginnen met ROOG.
Mister Hardsoul, Housequake legend en housegoeroe DJ ROOG weet als geen ander hoe je met de juiste platen de perfecte beachvibe creëert.
Vanuit het zuiden van het land reist 'rising star' La Fuente naar Bloemendaal. La Fuente zal een speciale Latin Lovers set draaien waarin hij het publiek meeneemt op zijn weg tussen de palmbomen, marimba's en de congadrums.

Georgio Star maakt samen met Latin Lovers residents Jasper Clash & Alex Cruz de line-up compleet. De vocalen komen van niemand minder dan Mitch Crown.

Tickets
Tot en met 31 maart zijn er early bird tickets beschikbaar voor slechts 8 euro! Daarna kosten de tickets 14 euro. Voor dames zijn er vanaf 31 maart weer speciale ladytickets verkrijgbaar. Voor slechts €18,- kunnen twee dames op één ticket naar binnen.

1 opmerking