Partyflock
 
­ Nederland

Kaartverkoop Edit Festival 2013 van start

gepubliceerd door , op
Edit Festival
4 februari 2013
Terwijl de winter op het moment van schrijven zijn intrede doet, zijn de organisaties van Edit Festival druk bezig met de voorbereidingen van Edit 2013. De tweede editie van dit festival vindt plaats op zaterdag 25 mei aanstaande, waarbij het te hopen is dat het die dag, net als vorig jaar, 30 graden warmer is dan nu.

In mei 2012 was de eerste editie van dit gemoedelijke, intieme en creatieve technofestijn meteen raak: uitverkocht! Het debuut betekende voor 6000 technoliefhebbers een dag pure genot dankzij de ultieme combinatie van het fantastische weer, de verkoeling aan het water, de intieme sfeer en natuurlijk de melodieuze deephouse en rollende techno.

De organisaties van Edit 2013
De uiterst succesvolle samenwerking tussen verschillende organisaties uit de wereld die techno heet, heeft ertoe geleid dat ook in 2013 de area's gehost gaan worden door de Amsterdamse organisaties On & On, Schwung. en 365Mag. On en Schwung. hebben ook afgelopen jaar bewezen dat zij garant staan voor bomvolle uitverkochte en onvervalste technoraves.

De onvergetelijke raves in Haarlem zijn absoluut afkomstig van Onderstroom en bRave. Onderstroom brengt Haarlem spraakmakende feesten met dikke internationale artiesten. Bij bRave kun je terecht voor de (semi-)illegale feesten waar lokale helden en nationaal bekend talent elkaar ontmoet. Ook deze organisaties zijn in 2013 weer van de partij.

De organisaties zijn dus bevestigd en ook de programmering krijgt door bevestigingen van verrassende (inter)nationale artiesten steeds meer vorm. Een paar namen? Pig&Dan, Adam Port, Oliver Schories en Audio Injection. More to be continued!

Wat gaat er veranderen?
Na het succes van het debuut van Edit streven de organisaties ernaar komend jaar meer kwaliteit te kunnen bieden op het gebied van programmering, decoratie en techniek, kortom de gehele beleving. Vorig jaar was de toiletvoorziening een punt van kritiek. Daar belooft de organisatie voor komend jaar absoluut wat aan te doen. Hoewel de BTW dit jaar is verhoogd, wordt in 2013 een kaartje slechts € 2,50 duurder dan vorig jaar, als tegemoetkoming voor het toilettenprobleem en de lastige financiële tijden waar we ons allen in bevinden. Een normaal kaartje kost daardoor €27,50 (ex fee). De early bird, waarvan slechts een aantal beschikbaar zijn, blijven €20.

Verder blijft Edit intiem, gemoedelijk en vooral creatief. Over de definitieve invulling van het festival wordt later meer bekend gemaakt, maar zeker is dat Edit 2013 weer kleurrijk zal worden ge-Edit.

Tickets
Afgelopen zaterdag, 8 december, is de ticketverkoop van start gegaan. De normale kaartjes à €27,50 (ex fee) en het beperkte aantal early bird tickets à €20 (ex fee) worden aangeboden via koop tickets en www.editfestival.com. De verwachting is echter wel dat early birds snel zijn uitverkocht.

Early bird ticket:€ 20,- (ex fee)
Regular ticket:€ 27,50 (ex fee)
Verkrijgbaar via:www.editfestival.com en koop tickets

4 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
(Y)Haarlem's eigen dance festival :)
Jaaaa :) wat was dit een heerlijk feestje zeg :D
Werkzaam bij NRG VIBE
IDD, alleen jammer dat er geen hard stage is, maar wel blij dat er eindelijk iets gebeurd op deze kneiter goede dance locatie
Helaas tegelijk met emporium. Maar de wat kleinere buitenfeestjes zijn voor mij vaak wel net zo leuk als de enorm grote producties.