Partyflock
 
­ Nederland

Barkode opent

gepubliceerd door , op
De tijd nadert, de verbouwingen zijn in volle gang, de officiële opening komt steeds dichterbij. Er wordt over Barkode gepraat, er wordt gespeculeerd, zenuwen beginnen te gieren en vol spanning wacht men af. Vanaf zaterdag 1 december zal de creatieve tempel van techno, deephouse en techhouse zes dagen per week losbarsten. De programmering staat als een huis en Barkode kan niet wachten om jullie met open armen te ontvangen en samen te genieten tot in de kleinste details en de vroegste uurtjes.

Een nieuw tijdperk staat voor de deur: Barkode.

Op zaterdag 1 december 2012 is het zover: Barkode gaat officieel van start en dit doen zij met het concept 'Barkode presents'. Elke eerste zaterdag van de maand legt een dj van topniveau zijn hart & ziel op de draaitafel en neemt hij jullie mee tijdens zijn muzikale reis van de afgelopen jaren gedurende een zes uur lange set. Deze dj nodigt tevens een veelbelovend protegé uit die op de bovenverdieping een set van drie uur zal draaien. Een nacht waarin levensgenieters de sfeer bepalen, waar de dj oog in oog staat met zijn publiek en alles uit de kast zal trekken om jullie te voeden met oude en nieuwe herinneringen.

Omdat Barkode dit concept tijdens de opening introduceert, zal de avond net iets anders ingevuld worden dan hierboven omschreven. Op de bovenverdieping staat tijdens deze editie namelijk géén protegé, maar een ijzersterke programmering waarin jullie kennis maken met alle hosting partijen en hun residents. Tijdens deze kick-off van 'Barkode presents' zal de draaitafel in de benedenzaal gedomineerd worden door een grote naam uit de Techno wereld.

Met trots presenteert Barkode: Audiofly
Een stevige aftrap met een naam die geen verdere toelichting vereist.

Stap naar binnen, kijk om je heen, haal diep adem, heel diep en ervaar Barkode.
'We gaan los, he-le-maal los.'

1 opmerking