website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Barkode

op de kaart
afbeelding Barkode
Locatie is opgeheven.
AdresWagenstraat 3-7
1017 CZ
Amsterdam
Nederland
SiteSite barkodeamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Opvolger van Home.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Barkode via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Barkode
Laatste feest was op zaterdag 7 december 2013: Barkode 1 jaar
Statistieken


x
218·feesten
geen·in de toekomst
218·in het verleden
11·nieuwsberichten
2·video's
4436·kliks
942·bezoekers · herkomst
578·unieke bezoekers
253Partyflockfans
32.9 KFacebooklikes
1·albumfoto
5·opmerkingen
3·waarderingen
goed·stemresultaat (230 stemmen)
Nieuws
Het Spaanse magazine en agentschap presenteren hun eerste Amsterdam Dance Event showcase ooit met als bekroning de Amsterdamse techno organisatie Click. De ADE showcase zal op 19 oktober plaatsvinden in de Barkode in Amsterdam. Op de line-up staan vooraanstaande Spaanse artiesten
Oh boy, wat was het een fijne editie op zaterdag 18 en zondag 19 mei in Barkode en wat is er met z'n allen genoten op Bodycode stage tijdens Costa del Soul Festival, vorige maand bij Blijburg. Tijd om de pijlen te richten op 20 juli, wanneer de volgende Bodycode weer gepland staat.
Carlos Valdes is jarig en dus viert hij het, lang en goed. Tijdens de aankomende editie van B O D Y C O D E kun je meer dan twaalf uur lang los op de fijnste house en lekkerste techno die Amsterdam rijk is. Mirella Kroes, Anonym (live), Tim Hoeben, LET-resident Viktor Palmer en Stefan Vincent (live) zijn enkele van de mooie namen op de bill.
Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Barkode met succes het concept 'Barkode presents'. Een doorgewinterde naam uit de technowereld draait een zes uur lange set in de rauwe kelder en nodigt tevens een veelbelovende protegé uit die op de bovenverdieping de zaal op z'n kop zet. 5
Met maar liefst negen releases in een half jaar tijd is ze een van de belangrijkste personen achter het label van Damian Lazarus geworden. Aanstaande zaterdag brengt de Italiaanse schone Francesca Lombardo haar eerste bezoek aan Nederland voor een optreden in Amsterdam.
Na een zeer succesvolle eerste editie van Into the Wild kan de organisatie met trots de tweede editie presenteren. Into the Wild zal op 25 januari een knallende tweede editie organiseren in Barkode, voorheen club Home.
Charley Horse
7 december 2012
Charley Horse is terug met haar duistere tech-house concept op vrijdag 7 december bij de nieuwe Amsterdamse locatie, Barkode! Na de succesvolle Halloween editie in november, zal Charley Horse 'The End of The World' zoals wij die kennen vieren. 1
Op de valrave
5 december 2012
Mooie mensen, sexy muziek en uitgelaten sfeer: Op De Valrave levert dit allemaal in de totaal verbouwde en vernieuwde Barkode te Amsterdam (voorheen Club Home) op zaterdag 8 december. Het nieuwe Function One soundsystem wordt gelijk warm gedraaid door onder andere Anton Pieete.
Barkode opent
14 november 2012
De tijd nadert, de verbouwingen zijn in volle gang, de officiële opening komt steeds dichterbij. Er wordt over Barkode gepraat, er wordt gespeculeerd, zenuwen beginnen te gieren en vol spanning wacht men af. Vanaf zaterdag 1 december zal de creatieve tempel van techno, deephouse en techhouse zes dagen per week losbarsten. 1
Bodycode in Barkode
12 november 2012
Carlos Valdes brengt jonge honden en gevestigde namen samen onder één dak. Veertien uur lang kwaliteit tijdens Bodycode.
3 waarderingen
sneeuwFLOk
Gave tent, geluid mag alleen ff wat beter worden afgesteld..­!
P.
Heerlijke technotent in centrum A'dam.­ Goed geluid (Funktion one!)
BestBounce
uniek, supersfeer en kapotharde beats!

5 opmerkingen

Check it out of you dare..­
Leuke tent, alleen stop met die danceperformances.­
waardeloos met adé
Jammer..­