Partyflock
 

Optima Forma in The Villa

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 13 oktober keert één van Nederlands fijnste tranceparty's terug! Na een afwezigheid van bijna twee jaar is Optima Forma terug op de plek waar het ooit ook begon, namelijk in de Westzaanse club The Villa (voormalig Lexion).

De receptuur is behouden, de ingrediënten gerijpt en de werkwijze geoptimaliseerd! Optima Forma is klaar voor een waanzinnige rentree in de Nederlandse Dance scene. In twee te gekke zalen krijg je een clubnacht voorgeschoteld die met passie en uiterste zorg bereid wordt. De basisprincipes van Optima Forma zijn van groot belang, maar toch ook redelijk old-scool! Een dj, equipement en een eensgezind, respectvol publiek. In feite kunnen deze ingrediënten de avond al maken en jou de perfecte ontlading bieden! Uiteindelijk is dat waar het velen toch om gaat! Natuurlijk biedt Optima Forma jou een perfect uitgebalanceerde line-up, gebaseerd op de succesvolle werkwijzen van organisaties als Grotesque en Luminosity. Het vizier is dus vooral gericht op professionele artiesten met een veelbelovend toekomstperspectief. De waanzinnige geluidsinstallatie van The Villa doet de rest!

100% topperformances van de gevestigde namen en internationaal talent!
Met Marcel Woods, Mark Sixma, RAM en Adam Seller lijkt Optima Forma de juiste weg in geslagen te zijn om weer op de 'highway' van het moderne clubcircuit uit te komen. De toevoeging van Nenes, Sherano en Paul Orbit onderbouwt de filosofie met betrekking tot toekomstvisie. Optima Forma wil niets liever dan deze artiesten een podium geven, waardoor hun ontwikkeling en vooruitgang mogelijk gemaakt wordt.

Natuurlijk staat Nederland bol van het aanstormend talent. Electronic Dance Music (EDM) maakt echter wereldwijd een bizarre ontwikkeling door en dus is het niet gek dat Optima Forma ook elders in Europa talent scout. De organisatie heeft een primeur voor je. Het Italiaanse duo Nicologik & Zephyr levert op het Graygoo platenlabel de ene na de andere topproductie af en staat te popelen om het talent binnen de muren van de Nederlandse Dance Community tentoon te stellen.

Tickets en overige informatie
Wil je zeker zijn van een avondje topvermaak op de dansvloer van de splinternieuwe club The Villa? Koop dan jouw entreebewijs in de voorverkoop voor slechts € 15,- Verkrijgbaar bij Paylogic! Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig.

2 opmerkingen

Gaat een mooi feestje worden.

Optima Forma kennende gaat alles uit de kast getrokken worden om dit tot een spektakel te maken.