Partyflock
 
­ Nederland

Angels Night

gepubliceerd door , op
Angels Night
11 april 2012
FeestAngels Night · Darkangel's b-day bash
Datumvrijdag 24 augustus 2012
LocatieBroadway Site
Jaja het is weer zover! Na een jaar wachten is het weer tijd voor een nieuwe editie van Angels Night. Na de geslaagde editie van vorig jaar is ook dit jaar weer gekozen voor de stijlen van early rave, happy hardcore en early hardcore. Echter zal er dit jaar één groot verschil zijn...Werd er vorig jaar nog een entree gevraagd, dit jaar zal het gratis zijn. Ja, je leest het goed: gratis! Dus voor niks, noppes, nada. Als dat eens geen heerlijke meevaller is zo midden in het dure festivalseizoen. Nu zal je missschien denken 'hmmm gratis, dan zal de line-up wel niet veel voorstellen. Dit heb je dus fout! Darkangel wil haar b-day natuurlijk goed vieren en heeft voor deze avond een paar geweldige helden uitgenodigd.

Residents Tha Venom-B en 3ckus zullen deze avond natuurlijk weer aanwezig zijn. Net als resident Repix die dit jaar flink de grond is uitgeschoten en heeft mogen optreden op feesten als Pokke Kerstherrie en Defqon1. Ook zal het aan residents van de Broadway zelf niet ontbreken. Tweaker, de lokale early held, mocht natuurlijk niet ontbreken aan deze line-up. België zal deze avond vertegenwoordigd worden door Omira. In België al lang een held en nu ook steeds vaker te vinden in Nederland. Eerder trad hij al op op feesten als Slaves to the rave en Pussy motherfuckers.

Nu er toch al over helden word gesproken.....Tilburgs mixmaster held Only is er deze avond ook weer bij. Met net weer een nieuwe release op zijn naam, System Overload & Trypsin & DJ Only - The Words Are Spoken, mocht hij gewoon niet ontbreken.

Als er over early rave gesproken wordt mogen de grondleggers hiervan natuurlijk niet ontbreken. Human Resource heeft met hun hit Dominator in 1991 al hun naam flink neergezet. Deze tijdloze hit is de afgelopen jaren al diverse malen in een nieuw jasje gestoken.

Een van de laatste in de line-up is? Is het er 1, zijn het er 2, 3 of zijn het er missschien 4? Is het een man of vrouw? Is het een dj of een live act? Tja, wie zou toch die Mystery Guest zijn? Enige dat wel verklapt kan worden is dat deze performance zal klappen als een oeretoeter en het verstandig is om oordoppies mee te nemen. Dit natuurlijk ook vanwege het oorverdovende geluidssysteem van Broadway.

Als laatste in de line-up is een act die in 1995 hun debuut maakte met Dancing Together, maar hun grootste hit was Burning Love. Deze megahit heeft pa geleden zijn tweede klapper gemaakt, de remix van The Viper liet deze oude hit weer opnieuw leven. Als klap op de vuurpijl zal deze avond niemand minder als Critical Mass aanwezig zijn.

Kortom een heerlijke avond met alleen maar met early en happy beats en dat gratis! En voor de vroege vogels zal er aan de eerste 100 bezoekers een gratis cd worden gegeven met mixen erop van de artiesten van deze avond. En het eerste uur is er ook weer happy hour dit betekend dat je eenmaal 10 munten voor 15 euro kan halen ipv 20 euro!

Deze avond wil je gewoon niet missen!

10 opmerkingen

Zeker te weten aanwezig!!

Heb der zin in!!
Alleen duurt nog ff!!

Luv you Natas !!!
Gaat gezellig worden ookal is het geen terror feest
Er zal een delegatie komen van This is terror live;)
 
Artiest M-line
Ik ben er zeker bij! Heb er nu al zin in, gaat zeker een goed feest worden! :)
 
Artiest 3ckus
Vette locatie + toffe line-up + leuk concept en nog gratis ook = :bounce:
laatste aanpassing
Werkzaam bij Imperial Events
Artiest {SHOWLIST artist 33577, 51347}
Hier gaan we weer !! We gaan er een knaller van een verjaardag van maken meid ..
The Belgians will be there ;)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 juli 2012 om 13:14:
Vette locatie


+1 nog nooit geweest, maar als ik de filmpjes zie :kwijl:
Word weer lekker early Knalleuh!!! Gaan we Weer top editie van maken! En vergeet niet je officiële angels night cd mee te krijgen' met een uur lang deze tijdze hardcore mix van jullie Dj Repix :D so 24 aug. We go back! back to The early days:cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 92864, 57034}
Ziet er goed uit natas!
Werkzaam bij T-Town Madness
Artiest {SHOWLIST artist 30204, 92198}
Vette line up, dikke locatie met goed geluid.

Wat wil je nog meer?!