Partyflock
 

The After
zaterdag 4 augustus

gepubliceerd door , op
The After
23 juni 2012
Zaterdag 4 augustus 2012 staat dit jaar weer geheel in het teken van de Dance. Er zijn 2 grote festivals die overdag de mensen weer compleet in vervoering zullen brengen en de ganse dag hun voetjes zullen laten bewegen. Stel je nou voor dat je na die festivals bedenkt dat je nog wat energie overhebt en die nog even uit je benen wilt dansen dan voorziet The Villa je dit jaar van die mogelijkheid!

The Villa,een compleet gerenoveerde zaal in voor heen Lexion is getransformeerd tot dance-tempel met LED verlichting en geluid waar je oortjes en je benen spontaan van gaan dansen. Vanaf 22:00uur die avond de 4e van augustus zal je verwelkomt worden door DJ's: Andy Whitby, RAM, Paul Orbit, Sherano en Jordy Jurrius die een heerlijke mix van Hardtrance tot Techtrance met een vleugje Harddance voor de liefhebbers zullen draaien .

Er zullen voor de liefhebbers pendelbussen ingezet worden vanaf Station Slotervaart naar The Villa en terug naar Amsterdam CS zodat vanuit daar weer gewoon doorgereisd kan worden naar huis!
De voorverkoop zal 1 mei starten en bedraagt € 10,- De prijs aan de deur zal € 12,50 bedragen en voor de pendelbus + entree wordt € 20,- in rekening gebracht.

Voor verdere informatie, vragen en nieuwtjes kan je terecht bij info@clubthevilla.com en onze Facebookpagina waar ook natuurlijk de timetable bekend zal worden gemaakt!

Zaterdag 4 augustus
22:00 – 06:00
Locatie The Villa, Kleine Steng 30, 1551 NC Westzaan

Entree voorverkoop:€ 10,-
Aan de deur:€ 12,50
Combi-kaart (reis + entree):€ 20,-


Meer informatie op clubthevilla.com] en [url=http://www.facebook.com/events/238963036213265]facebook Facebook.

Line-up

2 opmerkingen

Station Slotervaart


SloterDIJK neem ik aan :lol:
Jordy Jurrius!