Partyflock
 
­ Nederland

Wormhole
Nieuwe drum 'n' bass avond

gepubliceerd door , op
Wormhole
10 mei 2012
Op 23 juni gaat een gloednieuwe drum 'n' bass avond van start. In samenwerking met het underground-label PRSPCT organiseert P60 Wormhole, waarop een groot aantal toonaangevende artiesten hun opwachting zullen maken. Dieselboy, Black Sun Empire, MC Swift, Silvahfonk, DJ Thrasher en vele andere zullen van de eerste editie een waar beukfestijn maken.

Headliner Dieselboy heeft zijn strepen al ruimschoots verdiend. De Amerikaan Damian Higgins beheert zijn eigen label Planet Human. Op sublabels Human Imprint en SubHuman huisvest hij resp. de nieuwste drum 'n' bass en dubstep. Zijn in februari verschenen mixtape Wake The Dead is één van de belangrijkste drum 'n' bass platen van dit moment. Niet alleen knalt hij in een razend tempo door de plaat heen (87 tracks in 84 minuten), hij laat in amper anderhalf uur het beste van twintig jaar drum 'n' bass voorbijkomen en de nieuwste dubstep-tracks van SubHuman.

De Utrechtse formatie Black Sun Empire doet het erg goed in binnen- en buitenland. Het trio reist de hele wereld over met hun duistere drum 'n' bass. Zo stonden de mannen in 2011 op het grootste openluchtfestival ter wereld, Glastonbury. Inmiddels beschikken René Verdult en Milan en Micha Heyboer over twee eigen labels, waarop ze aan de lopende band nieuwe tracks uitbrengen. Ze hebben hun sound uitgebreid met dark-step, triphop en techno, wat een set van BSE zeer divers en dansbaar maakt.

Als labelbaas van PRSPCT mag DJ Thrasher natuurlijk niet ontbreken. Bovendien neemt hij MC Swift van zijn label mee. Silvahfonk completeert de line-up van de Main Area. Area 2, de 'Leg Breaking Area', zal worden gedomineerd door acts van het Break A Leg label. DZD2, Nigel, Cursed Legion, DJ Greg D en Determinators (Origenes) vertonen daar hun skills.

Op de eerste editie van Wormhole wordt er flink uitgepakt, met twee danszalen vol beukende drum 'n' bass en nog veel meer.

Kaarten zijn te koop via de P60 website, koop tickets en koop tickets of alle Primera winkels en Ben's Corner.

2 opmerkingen

 
Echt jammer dat ik niet kan, lijkt me een tof feestje met een lekkere lineup!
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
Ik baal nog steeds als een stekker dat ik niet hierheen ben gegaan.. grrr.. :@