Partyflock
 
­ Nederland

Djax it Up Acid Edition maakt timetable bekend

gepubliceerd door , op
Djax it Up
22 februari 2012
FeestDjax it Up · Acid edition
Datumzaterdag 26 mei 2012
LocatieEffenaar Site
De avond wordt geopend met diepduistere acid sounds door de Duitse Roland Casper. Hierna nemen de Eindhovense Acid Junkies het roer over. En dan is het tijd voor de Duitse helden van Hardfloor om hun unieke sound te laten horen. Met minstens drie TB303's zullen zij de zaal gegarandeerd in extase brengen. Miss Djax laat zien waarom Eindhoven ook wel Acidhoven genoemd wordt in een knetterende acid set gecombineerd met hardtechno. De avond wordt vervolgens knallend afgesloten door Man at Arms in samenwerking met Sorgenkint.

23:00 - 00:00 Roland Casper
00:00 - 01:00 Acid Junkies
01:00 - 02:15 Hardfloor
02:15 - 03.00 Miss Djax
03:00 - 04:00 Man at Arms vs Sorgenkint



Visuals
VJ Yzco is hét perfecte visuele ingrediënt voor Djax it Up. Ook op deze speciale editie zorgt hij voor passende visuals die nu een extra underground acid tintje krijgen.

Djax it Up Acid shirts
Check de gloednieuwe Djax it Up Acid shirtjes bij de merchandise stand. En voor een complete zintuiglijke acid ervaring is zelfs de Djax Daniels deze avond extra acid.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via Ticketmaster.nl voor €15,- per stuk. Haal je tickets van tevoren om teleurstelling te voorkomen en kom op tijd om niets te hoeven missen.

Let's Djax it Up in Acidhoven!