Partyflock
 
­ Nederland

Club Rouge

gepubliceerd door , op
Club Rouge
5 april 2012
Ibiza? Nog een maandje ongeveer. Festivalseizoen? Langzaam begonnen, maar wel nog een beetje koud! Kortom: tijd voor een goede warming up! Op 12 mei zal de Mixx (voormalige Bozzini) rood gekleurd zijn. Die dag zal de eerste editie van Club Rouge plaatsvinden. De locatie is uniek, groots maar toch met een echte 'clubfeeling'. In de ogen van veel dj's, organisatoren en bezoekers de ideale club. Met een geweldig geluid en dito lichtshow lijkt deze locatie na enige tijd van afwezigheid zich weer te ontpoppen tot één van de hotspots in de Euregio!

Qua programmering heeft de organisatie de voorkeur gegeven aan kwalitatieve house muziek. Dé Ibiza sound van 2012. De wereldberoemde Defected sound gecombineerd met de diepere sexy next level house die gedraaid wordt door de underground elite van het eiland. Een korte voorstelling van de line-up:

Franky Rizardo, op zeer jonge leeftijd al een zwaargewicht in de hedendaagse internationale house scene. Maakt de ene na de andere vette productie en draait iedere club plat in binnen en buitenland. Met name zijn producties op het legendarische Defected label gooien hoge ogen. Club Rouge is trots om deze legende te verwelkomen als Headliner op Club Rouge!

Daniel Bovie & Roy Rox, twee deejays die hun sporen al ruim hebben verdiend in de internationale club scene. Dit hebben zij mede te danken aan de wereldhits zoals 'Stop playing with my mind' en 'Love Me'. Wie is er niet ooit losgegaan op één van hun hits?! Met releases op kwaliteitslabels als Strictly Rhythm verdienen zij wereldwijd respect.
Nelson, in de ogen van Club Rouge. The voice! Buiten zijn succesvolle samenwerkingen met bovenstaand duo, scoort hij tegenwoordig ook solo de nodige hits. Club Rouge zal verwend worden met een exclusieve live performance van deze artiest.

Lady Dana, dit duo heeft weinig uitleg nodig. De drijvende kracht achter de 'At The Villa' party's. Resident duo in clubs als Noxx en Nunu en een grote fanatieke aanhang! Veel mensen zullen Lady Dana ook kennen als de ex residents van Bozzini, zij weten als geen ander deze club in vuur en vlam te zetten! Ook op het produceer vlak scoren zij van tijd tot tijd grote hits. Met name hun legendarische 'bootlegpack' wordt door de 'big shots in bizz' opgepikt. Niemand minder dan Diplo draait hun bootlegs in iedere set!

Dominico, de meest geliefde deejay van het Belgische uitgaansleven. Draait werkelijk in iedere club in België.en telkens spelen er epische taferelen af tijdens zijn sets. Deze deejay mag echt niet ontbreken op de eerste Club Rouge.

Krizz vs Wess Vall, gelegenheid duo voor deze avond. Buiten de vele feesten die zij organiseren (Nachtdieren & High Heels), zijn zij ook zeer bekend als geweldige deejays. Samen hebben ze in veel bekende clubs gedraaid in Nederland en België. Op Club Rouge zullen zij de 'next level sound' vertegenwoordigen. Een ding weten we zeker van dit duo.tijdens het draaien zal er in – op – voor – achter en naast de dj booth een geweldig feest zijn!

Al met al zal er genoeg lekkers te horen zijn op Club Rouge. Maar het oog wil ook wat, daarom zal er ook gezorgd worden voor classy entertainment.

Om jullie spaarpotjes voor de zomer niet al te veel te belasten is het mogelijk om presale tickets te kopen voor Club Rouge. Je kunt deze tickets kopen voor de prijs van 10 euro via www.mixxevents.nl. Ook is het mogelijk om je avond 'in stijl' door te brengen in de VIP area.

Laat Club Rouge het begin zijn van de 'summer of love 2012'!

3 opmerkingen

dana ? ;-)
Artiest {SHOWLIST artist 25687, 83908, 50688}
haha Dana = 2 Dirty...
grappig
ik d8 al van huh... dana... at the villa.. ?? ;-) hehe
Maargoed! leuk event!