Partyflock
 

QULT #2
De knallende clubavond in de WesterUnie

gepubliceerd door , op
QULT
26 maart 2012
FeestQULT · #2
Datumzaterdag 5 mei 2012
LocatieWesterUnie Site
Zaterdag 5 mei gaat QULT voor de tweede editie plaatsvinden in de Amsterdamse WesterUnie. Op Bevrijdingsdag gaan ze over grenzen, brengen ze verschillende stijlen samen en bevrijden ze liefhebbers van energieke dance uit hun hokjes! Spreekt dit je aan? Join the QULT!



QULT heeft weer een dikke combinatie van techno, electro en hard dance voor je in petto. Activator zal deze nacht zijn Subground sound presenteren, terwijl de Nima Tahmasebi / NT89 zijn Italiaanse temperament laat gelden. Uiteraard zijn de hosts van Qlub Underground Radio; Henzel & Disco Nova en Thilo & Evanti ook aanwezig.

Beetje te veel gelul? Check de dj-sets en de foto's van de vorige editie van QULT. Dan weet je gelijk wat je te wachten staat. Ben jij er op 5 mei (weer) bij? Meld je aan voor het event!

Complete line-up:
Activator (Subground set)
Henzel & Disco Nova
Nima Tahmasebi / NT89
Thilo en Evanti
Hugo Mathieu
Jaan Dansen

Tickets a. €17,50 ex. fee vanaf vrijdag 30 maart op QU.nu/qult of bij Primera. Ga voor meer informatie over de QULT clubnights en QULT activiteiten naar qu.nu of Facebook.

9 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Henzel & Disco Nova en NT89 :flower:
Subground set van Activator....me gusta :jaja:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
:D
Goed dat die Belg van vorige keer lekker thuis blijft (G Tronic)..na de zeer opzwepende set van Henzel & Disco Nova wist die man het voor elkaar te krijgen de hele vloer stil te laten staan met zn ingekakte beats :-/
 
Activator, Henzel & Disco Nova :D
Keihard ja,


Vet concept! Niks mooiers dan van alles wat op een avond, mits er een goede opbouw in zit (L)
 
Uitspraak van Marscha VS op dinsdag 27 maart 2012 om 19:11:
keihard nee,


Voor 17,50 sla ik deze ook over :no: