Partyflock
 
Henzel & Disco Nova (foto)
FunctieDJ, groep
Geslachtman
AliasHDN
Groepsleden
Disco Nova, Nova Duijn
HerkomstNederland
Genreselectro, techno
SiteSite henzelunddisco.com
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudyoutube
Biografie
Soms lijken het routiniers maar Henzel & Disco Nova zijn nog maar 4 jaar actief als dj's. In deze korte tijd hebben zij een duidelijke stempel achter gelaten op de clubscene in Nederland en zich populair gemaakt bij een grote groep liefhebbers.

Deze twee Vage Gasten leden van het eerste uur hebben de afgelopen jaren het publiek verrast met verschillende sounds. Van UK Garage tot Baltimore tot knallende electro. Op dit moment is de focus komen te liggen op de door techno geinspireerde electro. Bij het zeer populaire 22tracks zijn deze jongens vanaf het eerste uur betrokken. Volg net als duizenden anderen wekelijks hun updates van de electro playlist om op de hoogte te blijven.
Recensie
Q-Base 2012 · 21 oktober 2012
De negende editie van Q-Base was alweer een succes. Onder een stevig zonnetje en daarna in een zwoele nacht beukten alle area's er zwaar op los. De positive anarchy sfeer paste perfect bij het feest en met maar liefst negen stuks is dit ongetwijfeld het feest met de meeste anthems. Frontliner, Endymion, Limewax & Thrasher en Henzel & Disco Nova verzorgden in totaal vier mixen om de bijhorende cd release extra luister bij te zetten.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Henzel & Disco Nova
Laatste optreden was op vrijdag 1 september 2017: Gag × Club VG, NYX, Amsterdam
Statistieken
103·optredens
geen·in de toekomst
103·in het verleden
111Partyflockfans
1·recensie
4.8 KFacebooklikes
2·video's
5·opmerkingen
4·stemmen

5 opmerkingen

Door deze mannen ben ik techno toch gaan waarderen. En ik vind ze ook echt gegroeid als je naar de eerste mix van hun gaat luisteren en nou naar die laatste Rara Aves mix (wat een stijgende lijn qua platenkeuze enz)!

Producties worden ook met de keer beter ook al dacht ik dat dat dat niet meer mogelijk was na hun Big Bass Drum & I Love You So remix!

STSB & Saalmen - Aeskapade (Henzel & Disco Nova Remix), Gimme 5 & Holander :respect:

Electro vs. Techno ftw!
laatste aanpassing
Henzel & Disco Nova - Yearmix 2011

laatste aanpassing
voor mij persoonlijk de ontdekking van 2012 :D ben erg benieuwd naar jullie set op Qult!