Partyflock
 
foto Henzel & Disco Nova
FunctieDJ, groep
Geslachtman
AliasHDN
Groepsleden
Disco Nova, Nova Duijn
HerkomstNederland
Genreselectro, techno
SiteSite henzelunddisco.com
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudyoutube

Biografie

Soms lijken het routiniers maar Henzel & Disco Nova zijn nog maar 4 jaar actief als dj's. In deze korte tijd hebben zij een duidelijke stempel achter gelaten op de clubscene in Nederland en zich populair gemaakt bij een grote groep liefhebbers.

Deze twee Vage Gasten leden van het eerste uur hebben de afgelopen jaren het publiek verrast met verschillende sounds. Van UK Garage tot Baltimore tot knallende electro. Op dit moment is de focus komen te liggen op de door techno geinspireerde electro. Bij het zeer populaire 22tracks zijn deze jongens vanaf het eerste uur betrokken. Volg net als duizenden anderen wekelijks hun updates van de electro playlist om op de hoogte te blijven.

Party agenda Henzel & Disco Nova

Laatste feest was op zaterdag 28 december 2019: Lnksvr, Kopstootbar, Amsterdam

5 opmerkingen

 
Door deze mannen ben ik techno toch gaan waarderen. En ik vind ze ook echt gegroeid als je naar de eerste mix van hun gaat luisteren en nou naar die laatste Rara Aves mix (wat een stijgende lijn qua platenkeuze enz)!

Producties worden ook met de keer beter ook al dacht ik dat dat dat niet meer mogelijk was na hun Big Bass Drum & I Love You So remix!

STSB & Saalmen - Aeskapade (Henzel & Disco Nova Remix), Gimme 5 & Holander :respect:

Electro vs. Techno ftw!
laatste aanpassing
Henzel & Disco Nova - Yearmix 2011

laatste aanpassing
 
voor mij persoonlijk de ontdekking van 2012 :D ben erg benieuwd naar jullie set op Qult!